pelın_ benım sayfaya donun ozamn ama buketım bısıy demez o olsaydı oda gelırdı bızımle sız ben sayfaya yazın enıyısı yınede saglıklı olur
benım sayfaya donun ozamn ama buketım bısıy demez o olsaydı oda gelırdı bızımle sız ben sayfaya yazın enıyısı yınede saglıklı olur
-efşan Üye buketcik kusura bakma senn sayfayı meyhane yaptık ama gelirsen bi kadehde sana çıkar ----------Eklendi @ 19:26:46 ---------- Yazıldı @ 19:26:18 ----------
buketcik kusura bakma senn sayfayı meyhane yaptık ama gelirsen bi kadehde sana çıkar ----------Eklendi @ 19:26:46 ---------- Yazıldı @ 19:26:18 ----------
Fahrettin.Onay Üye TheM-CK' Alıntı: ben biraz daha kalırsam açlıktan ölcem galibaa byyyyyy Genişletmek için tıkla ... byy
TheM-CK' Alıntı: ben biraz daha kalırsam açlıktan ölcem galibaa byyyyyy Genişletmek için tıkla ... byy
Anıl Umut Emekli Yönetici Herkese saygılar sevgiler,hepinizi seviyor gözlerinizden öpüyorum ve konunuzu taşıyorum. Bu arada beni de alınn
Herkese saygılar sevgiler,hepinizi seviyor gözlerinizden öpüyorum ve konunuzu taşıyorum. Bu arada beni de alınn
-efşan Üye Anıl Umut' Alıntı: Herkese saygılar sevgiler,hepinizi seviyor gözlerinizden öpüyorum ve konunuzu taşıyorum. Bu arada beni de alınn Genişletmek için tıkla ... gel gel masya bi sandalye daha çekeriz
Anıl Umut' Alıntı: Herkese saygılar sevgiler,hepinizi seviyor gözlerinizden öpüyorum ve konunuzu taşıyorum. Bu arada beni de alınn Genişletmek için tıkla ... gel gel masya bi sandalye daha çekeriz
Tuba.Erva Üye Anıl Umut' Alıntı: Herkese saygılar sevgiler,hepinizi seviyor gözlerinizden öpüyorum ve konunuzu taşıyorum. Bu arada beni de alınn Genişletmek için tıkla ...
Anıl Umut' Alıntı: Herkese saygılar sevgiler,hepinizi seviyor gözlerinizden öpüyorum ve konunuzu taşıyorum. Bu arada beni de alınn Genişletmek için tıkla ...