-efşan Üye tmm buda uyar ama bak şimdi jileti alcam elime hee içkiye tövbeliydim valla senniçin içiyorum bu akşam
tmm buda uyar ama bak şimdi jileti alcam elime hee içkiye tövbeliydim valla senniçin içiyorum bu akşam
Fahrettin.Onay Üye TheM-CK' Alıntı: içkilerde benden olsun bari ----------Eklendi @ 18:49:00 ---------- Yazıldı @ 18:45:29 ---------- gel hacı beraber yerik Genişletmek için tıkla ... geliyorum
TheM-CK' Alıntı: içkilerde benden olsun bari ----------Eklendi @ 18:49:00 ---------- Yazıldı @ 18:45:29 ---------- gel hacı beraber yerik Genişletmek için tıkla ... geliyorum
-efşan Üye pelın_' Alıntı: vall ellem ole bırakırım Genişletmek için tıkla ... vallamı kızz şimdi bayılsam ben orda biyerde kafamda güzel bırakcanmı harbiden
pelın_' Alıntı: vall ellem ole bırakırım Genişletmek için tıkla ... vallamı kızz şimdi bayılsam ben orda biyerde kafamda güzel bırakcanmı harbiden
pelın_ yok bırakmmsaka ----------Eklendi @ 19:07:55 ---------- Yazıldı @ 19:07:37 ---------- Fahrettin.ony' Alıntı: geliyorum Genişletmek için tıkla ... rakıda geldı ohhh
yok bırakmmsaka ----------Eklendi @ 19:07:55 ---------- Yazıldı @ 19:07:37 ---------- Fahrettin.ony' Alıntı: geliyorum Genişletmek için tıkla ... rakıda geldı ohhh
Fahrettin.Onay Üye TheM-CK' Alıntı: hacı vişnesuyunu unutma ama Genişletmek için tıkla ... unutulurmu o yaa kardeşi gibi absolutun
TheM-CK' Alıntı: hacı vişnesuyunu unutma ama Genişletmek için tıkla ... unutulurmu o yaa kardeşi gibi absolutun
pelın_ tekılaaa ----------Eklendi @ 19:18:23 ---------- Yazıldı @ 19:17:51 ---------- pelın_' Alıntı: tekılaaa Genişletmek için tıkla ...
tekılaaa ----------Eklendi @ 19:18:23 ---------- Yazıldı @ 19:17:51 ---------- pelın_' Alıntı: tekılaaa Genişletmek için tıkla ...