pelın_ - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim buralardayız işte sen nasılsın?napıyosun? iş güç yoğunsun, yokluğun hissediliyor Genişletmek için tıkla ... valla aynen dedigin gibi aslnda bende özledim ama işten geliyorum yorgun oluyorum hiç halim olmuyor off bugünde bi bakıyım dedim öyle ama biradan çıkarım
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim buralardayız işte sen nasılsın?napıyosun? iş güç yoğunsun, yokluğun hissediliyor Genişletmek için tıkla ... valla aynen dedigin gibi aslnda bende özledim ama işten geliyorum yorgun oluyorum hiç halim olmuyor off bugünde bi bakıyım dedim öyle ama biradan çıkarım
buketcik Üye Konu Sahibi NEw hero' Alıntı: merhabalar arkadaşlar.. yer var mi acaba yeni birine Genişletmek için tıkla ... olmaz olurmu yahu .arkadaşlar düşüne dursun ben kabul ettim.nasılsa konu benim hoşgeldin ozaman ----------Eklendi @ 18:21:51 ---------- Yazıldı @ 18:21:05 ---------- bak pelin yine kayboldu.kız nerdesin kurabiyem
NEw hero' Alıntı: merhabalar arkadaşlar.. yer var mi acaba yeni birine Genişletmek için tıkla ... olmaz olurmu yahu .arkadaşlar düşüne dursun ben kabul ettim.nasılsa konu benim hoşgeldin ozaman ----------Eklendi @ 18:21:51 ---------- Yazıldı @ 18:21:05 ---------- bak pelin yine kayboldu.kız nerdesin kurabiyem