-efşan Üye heeeyyyy ben geldimm ----------Eklendi @ 20:50:51 ---------- Yazıldı @ 20:45:03 ---------- tmm bee kimse yokmuş madem heeeeyy ben gidiyorum
heeeyyyy ben geldimm ----------Eklendi @ 20:50:51 ---------- Yazıldı @ 20:45:03 ---------- tmm bee kimse yokmuş madem heeeeyy ben gidiyorum
Flo Rida Üye buketcik' Alıntı: iş yok alındı canım geç kaldın Genişletmek için tıkla ... Hop biz otobüs bekliiidik ya noldu.
buketcik' Alıntı: iş yok alındı canım geç kaldın Genişletmek için tıkla ... Hop biz otobüs bekliiidik ya noldu.
buketcik Üye Konu Sahibi qäwé_0wér' Alıntı: Buranın sorumlusu kim. Genişletmek için tıkla ... benim bişey mi oldu
Flo Rida Üye buketcik' Alıntı: benim bişey mi oldu Genişletmek için tıkla ... Ben sağlık Bakanlığı'ndan geliyorum. Siz burda kaçak et kesiyormuşşunuz. [Anlayan anladı]
buketcik' Alıntı: benim bişey mi oldu Genişletmek için tıkla ... Ben sağlık Bakanlığı'ndan geliyorum. Siz burda kaçak et kesiyormuşşunuz. [Anlayan anladı]
Flo Rida Üye TheM-CK' Alıntı: saçma saçma konuşmayalım lütfen Genişletmek için tıkla ... Ben bu hareket karşısında 2 dklık saygı duruşunda dururum.
TheM-CK' Alıntı: saçma saçma konuşmayalım lütfen Genişletmek için tıkla ... Ben bu hareket karşısında 2 dklık saygı duruşunda dururum.