pelın_ tahmın edebılıyorum cengızde amma arıza he valla herseye sınır yapıyoo şaka tabı sımdı banada kuser
-efşan Üye alooo bu ne dedikodu beee ----------Eklendi @ 21:23:39 ---------- Yazıldı @ 21:23:03 ---------- hani bee yemek bile yok burda kuru kuru dedikodumu olur yemeeek istiyorum benn ----------Eklendi @ 21:24:56 ---------- Yazıldı @ 21:23:39 ---------- yemek istiyorum ben yaa peliiiiiin bukeeeeettt
alooo bu ne dedikodu beee ----------Eklendi @ 21:23:39 ---------- Yazıldı @ 21:23:03 ---------- hani bee yemek bile yok burda kuru kuru dedikodumu olur yemeeek istiyorum benn ----------Eklendi @ 21:24:56 ---------- Yazıldı @ 21:23:39 ---------- yemek istiyorum ben yaa peliiiiiin bukeeeeettt
-efşan Üye yavv altına param yetmito diyorum deve hiç alamam ----------Eklendi @ 21:39:56 ---------- Yazıldı @ 21:39:41 ---------- camış olmamı
yavv altına param yetmito diyorum deve hiç alamam ----------Eklendi @ 21:39:56 ---------- Yazıldı @ 21:39:41 ---------- camış olmamı
-efşan Üye piştttt kimse yokmu beeee yinemi tek kaldık hacıı bukeeeett peliiin nerdesiniz bee kaçaklar
buketcik Üye Konu Sahibi hoş geldim ozaman aşkım nasılsın. kız bana bak gölge gibisin bir var bi yok .dur şurda iki laflıyalım
hoş geldim ozaman aşkım nasılsın. kız bana bak gölge gibisin bir var bi yok .dur şurda iki laflıyalım