pelın_ buketcik' Alıntı: [sıze="2"]elimde 2 tane e72 black var ingilizce.ımı kayıtlı kullanılmamış.ilk gelene hediye vercem[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ya ben ıstıyorummm
buketcik' Alıntı: [sıze="2"]elimde 2 tane e72 black var ingilizce.ımı kayıtlı kullanılmamış.ilk gelene hediye vercem[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ya ben ıstıyorummm
buketcik Üye Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: ben türkçeleştiririm Genişletmek için tıkla ... madem iyi biliyosun tr yapmayı .konu açtık be adam niye 2 satır bişey yazmadın
TheM-CK' Alıntı: ben türkçeleştiririm Genişletmek için tıkla ... madem iyi biliyosun tr yapmayı .konu açtık be adam niye 2 satır bişey yazmadın
pelın_ burdayımm ----------Eklendi @ 18:25:37 ---------- Yazıldı @ 18:25:09 ---------- ben varya delıoldum ha bune ya en cıkıyorum sınırım bozuldu hadı gorusuruz
burdayımm ----------Eklendi @ 18:25:37 ---------- Yazıldı @ 18:25:09 ---------- ben varya delıoldum ha bune ya en cıkıyorum sınırım bozuldu hadı gorusuruz
-efşan Üye bakk sigaram bitti almaya gidiyomm kimse kaçmasın biyere istek alabilirim ----------Eklendi @ 18:26:45 ---------- Yazıldı @ 18:26:02 ---------- pelın_' Alıntı: burdayımm ----------Eklendi @ 18:25:37 ---------- Yazıldı @ 18:25:09 ---------- ben varya delıoldum ha bune ya en cıkıyorum sınırım bozuldu hadı gorusuruz Genişletmek için tıkla ... nereye yaaa ----------Eklendi @ 18:28:13 ---------- Yazıldı @ 18:26:45 ---------- ooo bende gidiyom o zamann
bakk sigaram bitti almaya gidiyomm kimse kaçmasın biyere istek alabilirim ----------Eklendi @ 18:26:45 ---------- Yazıldı @ 18:26:02 ---------- pelın_' Alıntı: burdayımm ----------Eklendi @ 18:25:37 ---------- Yazıldı @ 18:25:09 ---------- ben varya delıoldum ha bune ya en cıkıyorum sınırım bozuldu hadı gorusuruz Genişletmek için tıkla ... nereye yaaa ----------Eklendi @ 18:28:13 ---------- Yazıldı @ 18:26:45 ---------- ooo bende gidiyom o zamann
buketcik Üye Konu Sahibi evet arıza çıkaracak biri lazım.huu huuu nerdesin cengizzzzzzzzzzzz kim bilir okuyunca nasıl köpürecek
evet arıza çıkaracak biri lazım.huu huuu nerdesin cengizzzzzzzzzzzz kim bilir okuyunca nasıl köpürecek