-efşan Üye gidersem dop oliiim ----------Eklendi @ 17:31:28 ---------- Yazıldı @ 17:29:00 ---------- yavv bu buket varyaa davet ediyo milleti para bulamamışş turistlerden çarptığı telefonları satıyomuş hee çok piss dedikoducuyum
gidersem dop oliiim ----------Eklendi @ 17:31:28 ---------- Yazıldı @ 17:29:00 ---------- yavv bu buket varyaa davet ediyo milleti para bulamamışş turistlerden çarptığı telefonları satıyomuş hee çok piss dedikoducuyum
buketcik Üye Konu Sahibi biri benimi çağırdı sanki.bana mı öyle geldi. bana bakın . pelini üzmeyn tatili zehir ederim size haaa ----------Eklendi @ 17:48:29 ---------- Yazıldı @ 17:47:18 ---------- TheM-CK' Alıntı: gidersem dop oliiim ----------Eklendi @ 17:31:28 ---------- Yazıldı @ 17:29:00 ---------- yavv bu buket varyaa davet ediyo milleti para bulamamışş turistlerden çarptığı telefonları satıyomuş hee çok piss dedikoducuyum Genişletmek için tıkla ... daha neler.. ayrıca gelene cep telefopnuhediye edecem .var mı daha sözün., bana bak masraf çoğaldı.gidiş hat hiç iyi değil. help meeeeeeeeeeeeeeee
biri benimi çağırdı sanki.bana mı öyle geldi. bana bakın . pelini üzmeyn tatili zehir ederim size haaa ----------Eklendi @ 17:48:29 ---------- Yazıldı @ 17:47:18 ---------- TheM-CK' Alıntı: gidersem dop oliiim ----------Eklendi @ 17:31:28 ---------- Yazıldı @ 17:29:00 ---------- yavv bu buket varyaa davet ediyo milleti para bulamamışş turistlerden çarptığı telefonları satıyomuş hee çok piss dedikoducuyum Genişletmek için tıkla ... daha neler.. ayrıca gelene cep telefopnuhediye edecem .var mı daha sözün., bana bak masraf çoğaldı.gidiş hat hiç iyi değil. help meeeeeeeeeeeeeeee
buketcik Üye Konu Sahibi elimde 2 tane e72 black var ingilizce.ımı kayıtlı kullanılmamış.ilk gelene hediye vercem