-efşan Üye tmm yaa valla daha yemiyomm ama bi kuzu cevirme olsa ne giderdi dimi ----------Eklendi @ 17:01:45 ---------- Yazıldı @ 17:01:13 ---------- valla bakmıyo yaaa en son sizle tanıştırcam valla akıl verin şuna yaa
tmm yaa valla daha yemiyomm ama bi kuzu cevirme olsa ne giderdi dimi ----------Eklendi @ 17:01:45 ---------- Yazıldı @ 17:01:13 ---------- valla bakmıyo yaaa en son sizle tanıştırcam valla akıl verin şuna yaa
pelın_ buldunbunama bıde bu sana özel delı bak aşçı bıle getırttım sus ta ye ----------Eklendi @ 17:05:35 ---------- Yazıldı @ 17:05:20 ---------- buldunbunama bıde bu sana özel delı bak aşçı bıle getırttım sus ta ye
buldunbunama bıde bu sana özel delı bak aşçı bıle getırttım sus ta ye ----------Eklendi @ 17:05:35 ---------- Yazıldı @ 17:05:20 ---------- buldunbunama bıde bu sana özel delı bak aşçı bıle getırttım sus ta ye
-efşan Üye yavv ben öyle demedim açlıktan kuzunun piştiği ocağı bile yerim diyom valla ----------Eklendi @ 17:10:13 ---------- Yazıldı @ 17:08:40 ---------- yavv senn yemee gitmiyomuydun bi git de dedikodunu yapım daa arkandan
yavv ben öyle demedim açlıktan kuzunun piştiği ocağı bile yerim diyom valla ----------Eklendi @ 17:10:13 ---------- Yazıldı @ 17:08:40 ---------- yavv senn yemee gitmiyomuydun bi git de dedikodunu yapım daa arkandan
pelın_ cengız benım konum nerde ya orayı ıyce salladın varya rakı masası hala duruyo buket bebeım sende gel gıdelım buralardan ya
cengız benım konum nerde ya orayı ıyce salladın varya rakı masası hala duruyo buket bebeım sende gel gıdelım buralardan ya