-efşan Üye ben nikah memuru olcam yaav ----------Eklendi @ 15:31:46 ---------- Yazıldı @ 15:31:03 ---------- şu belediyenin bana verdiği bu yetkiye dayanarak buketi sana vermiyorum defol lann pis çocuk seni
ben nikah memuru olcam yaav ----------Eklendi @ 15:31:46 ---------- Yazıldı @ 15:31:03 ---------- şu belediyenin bana verdiği bu yetkiye dayanarak buketi sana vermiyorum defol lann pis çocuk seni
Tuba.Erva Üye buket ben cıkıyorum geldgmde nikah tarıhını kesınlestrms olun emi persembe yada cuma olurum sıtede az kafa dınlycem öptm cok kendınıze iyi bakın cümletten
buket ben cıkıyorum geldgmde nikah tarıhını kesınlestrms olun emi persembe yada cuma olurum sıtede az kafa dınlycem öptm cok kendınıze iyi bakın cümletten
-efşan Üye Tuba_erva' Alıntı: buket ben cıkıyorum geldgmde nikah tarıhını kesınlestrms olun emi persembe yada cuma olurum sıtede az kafa dınlycem öptm cok kendınıze iyi bakın cümletten Genişletmek için tıkla ... byyy fazla özletme kendini yaa
Tuba_erva' Alıntı: buket ben cıkıyorum geldgmde nikah tarıhını kesınlestrms olun emi persembe yada cuma olurum sıtede az kafa dınlycem öptm cok kendınıze iyi bakın cümletten Genişletmek için tıkla ... byyy fazla özletme kendini yaa
-efşan Üye bakk giderim ama hee ----------Eklendi @ 15:58:17 ---------- Yazıldı @ 15:57:37 ---------- yavv bu arada bi saat sonra acayip önemli bi sınavım var hiçde çalışmadım çalışasımda gelmiyo
bakk giderim ama hee ----------Eklendi @ 15:58:17 ---------- Yazıldı @ 15:57:37 ---------- yavv bu arada bi saat sonra acayip önemli bi sınavım var hiçde çalışmadım çalışasımda gelmiyo
-efşan Üye yavv artık sizin dıualarınıza kaldık valla hiç ders çalışasım yok ----------Eklendi @ 16:07:11 ---------- Yazıldı @ 16:05:32 ---------- peliiin dua dedik kaçtın dimi
yavv artık sizin dıualarınıza kaldık valla hiç ders çalışasım yok ----------Eklendi @ 16:07:11 ---------- Yazıldı @ 16:05:32 ---------- peliiin dua dedik kaçtın dimi