Reşwan Emekli Yönetici yyeenneerr' Alıntı: Rus adamın kliması bozulmuştu ve o da orada klimasını tamir ediyordu Genişletmek için tıkla ... ben resme bakarım adamın eline bakarsanız iyice.. hee biz gır gır yapıyoruz diyorsan ayrı mesele
yyeenneerr' Alıntı: Rus adamın kliması bozulmuştu ve o da orada klimasını tamir ediyordu Genişletmek için tıkla ... ben resme bakarım adamın eline bakarsanız iyice.. hee biz gır gır yapıyoruz diyorsan ayrı mesele
yyeenneerr Üye Konu Sahibi Davut™;2848207' Alıntı: İnsan hayatı bu kadar değersizmiş meğerse... Genişletmek için tıkla ... güzel yaklaşım,, yemişim klimasını
Davut™;2848207' Alıntı: İnsan hayatı bu kadar değersizmiş meğerse... Genişletmek için tıkla ... güzel yaklaşım,, yemişim klimasını
Necmati Üye Davut™;2848250' Alıntı: Yeme Boğazında takılır... Genişletmek için tıkla ... hehehe
Necmati Üye Davut™;2848808' Alıntı: Yanlış birşeymi dedim Necmi... Haklı değilmiyim... Genişletmek için tıkla ... Haklısın Kardeşim ben yanlış demedim zaten afiyet olsun..
Davut™;2848808' Alıntı: Yanlış birşeymi dedim Necmi... Haklı değilmiyim... Genişletmek için tıkla ... Haklısın Kardeşim ben yanlış demedim zaten afiyet olsun..