MaxipmaN Üye Konu Sahibi usta rom patcher hackleyince düzeldi ama sorun çözülmedi pes ettim 1.01 çıkar inşallah
asigsasi Üye MaxipmaN' Alıntı: usta rom patcher hackleyince düzeldi ama sorun çözülmedi pes ettim 1.01 çıkar inşallah Genişletmek için tıkla ... ilginç artık böyle olacak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - use light sensor off olacak ışık ayarını seçip off yaptıktan sonra ok diyeceksin
MaxipmaN' Alıntı: usta rom patcher hackleyince düzeldi ama sorun çözülmedi pes ettim 1.01 çıkar inşallah Genişletmek için tıkla ... ilginç artık böyle olacak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - use light sensor off olacak ışık ayarını seçip off yaptıktan sonra ok diyeceksin
MaxipmaN Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: ilginç artık böyle olacak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - use light sensor off olacak ışık ayarını seçip off yaptıktan sonra ok diyeceksin Genişletmek için tıkla ... bu oldu
asigsasi' Alıntı: ilginç artık böyle olacak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - use light sensor off olacak ışık ayarını seçip off yaptıktan sonra ok diyeceksin Genişletmek için tıkla ... bu oldu
asigsasi Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle bi widget var soldan 2. sensor leri kapatıyor ister misin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız böyle bi widget var soldan 2. sensor leri kapatıyor ister misin