Invoke Üye Mad EagLe' Alıntı: bazen edecek küfür bulamazın yaaa.... Genişletmek için tıkla ... Ben buldum da buraya yazınca kızıyorsunuz.
Mad EagLe' Alıntı: bazen edecek küfür bulamazın yaaa.... Genişletmek için tıkla ... Ben buldum da buraya yazınca kızıyorsunuz.
Mad EagLe Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben buldum da buraya yazınca kızıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... az gelir ne desen o yüzden ettirmiyoruz bizde
-qarapapaq-' Alıntı: Ben buldum da buraya yazınca kızıyorsunuz. Genişletmek için tıkla ... az gelir ne desen o yüzden ettirmiyoruz bizde
Senyor Keş Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Brezilya'da olan olay sahiden ilginç. 'İyi olmuş' mu der insan yoksa cevapsız mı kalır bilemiyorum. Olay şudur; 1 yaşındaki üvey oğluna tecavüz edip öldüren üvey babaya hapishanede 20 mahkum tecavüz etmiş. Sakin olun yorum yaparken. Genişletmek için tıkla ... o değilde 20 kişi tecavüz boru değil abi. keser döner sap döner gün gelir hesap döner Son düzenleme: 19 May 2014
minoo' Alıntı: Brezilya'da olan olay sahiden ilginç. 'İyi olmuş' mu der insan yoksa cevapsız mı kalır bilemiyorum. Olay şudur; 1 yaşındaki üvey oğluna tecavüz edip öldüren üvey babaya hapishanede 20 mahkum tecavüz etmiş. Sakin olun yorum yaparken. Genişletmek için tıkla ... o değilde 20 kişi tecavüz boru değil abi. keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Senyor Keş Kapalı Hesap muhammed4949' Alıntı: asabi düzgün konuşmayı dene istersen ayıb denen bişi var sonuçta Genişletmek için tıkla ... şey mesaji düzenleybilirmiyiz ya
muhammed4949' Alıntı: asabi düzgün konuşmayı dene istersen ayıb denen bişi var sonuçta Genişletmek için tıkla ... şey mesaji düzenleybilirmiyiz ya