Brezilyada, Alexin 10 numarayı giymesi için seferberlik ilan edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Brezilyada, Alexin 10 numarayı giymesi için seferberlik ilan edildi
Brezilya’da, Alex’in 10 numarayı giymesi için seferberlik ilan edildi

Brezilya’da, Alex’in 10 numarayı giymesi için seferberlik ilan edildi. Basın, Fenerbahçe’de 20 numaralı yıldıza 10 numaranın verilmesini isterken, eski takımı Palmeiras’ın futbolcuları da, “10 numara, bir futbolcuya hiç bu kadar yakışamaz” dediler

Fenerbahçe’nin son dönemdeki başarılarında büyük hisse sahibi olan Kaptan Alex, sadece sarı-lacivertli camiada değil, tüm futbol kamuoyunun gözüne girdi. Başarısı ve becerisiyle özellikle Brezilya’da gündeme oturan sarı-lacivertli futbolcunun Milli Takım’a seçilebilmesi için de baskılar oluşmaya başladı.

Özellikle “10 numara” konusuna dikkat çeken Brezilya basını, sambacıyı ülkesinin en iyi “10 numarası” olarak lanse ederek, sarı-lacivertli ekipte de 20 değil 10’u giymesi gerektiğine vurgu yaptılar. Alex’in, hem ülkesinde, hem de yurt dışında 10 numarayı taşıyacak en iyi futbolcu olduğuna dikkat çeken Brezilya basını, önce Fenerbahçe’nin teknik patronu Zico’dan, sonra da Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga’dan 10 numarayı bu futbolcuya vermesini istedi.

Valdivia da önerdi

Placar gazetesine açıklama yapan Alex’in eski takımı Palmeiras’ın oyuncuları da, Fenerbahçeli futbolcunun Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla Avrupa’nın en iyi gol koklayan orta saha futbolcusu olduğunu belirttiler, “10 numara hiçbir futbolcuya bu kadar yakışamaz” ifadesini kullandılar.

Palmiras’ın Şilili orta saha oyuncusu Valdivia da şöyle konuştu:
“Alex, bu takımda futbol oynarken 10 numarayı taşıyordu. Şimdi ise bu forma bende... Ama keşke Alex olsaydı da bu formayı o giyseydi.”

Milliyet
 
İyi olur tabi katkısı büyük gerçekten..
 
Brezilya milli takımında alex e gelinceye kadar ne 10 numaralar varrr..
 

Altun.

Üye
TS liyim ama alex i beğeniyrum. brezilya milli takımında oynamalı bence de
 
Brezilya milli takımına alınacak alexten kat kat kaliteli oyuncular var
 
Biz de var allaha şükür ama Alex de yabana atılacak bir oyuncu değil derim.
 
Diego , Kaka , Ronaldinho dan sıra gelirse geçsin
 

DiaBLoS

Admin
Yine kanıtladı gücünü Alex fazla söze gerek yok
 

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Brezilya'da Ronaldinho varken Alex'in adı bile geçmez 10 numara için. Resmen şişirme haber
 

DiaBLoS

Admin
Sene sonunu bekliyoruz biz.Şimdi konuşmakda hürsünüz
 

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sene sonunu bekliyoruz biz.Şimdi konuşmakda hürsünüz


Diablos kusura bakma ama aynı takımı tutuyoruz. Biraz hayal olmayan şeyler yazsan daha iyi olmaz mı?

Sence Ronaldinho dünyada herkesin izlediği liglere gitmek varken TSL'e gelsin? Ne cazibesi var?


Senede max 10 maç avrupa görücek ama giderse ingilterenin dandik bir takımına dahi tüm dünya yine izleyecek.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...