Aziz™ Üye break dans öğrenmek isteyenler için eğitim videoları bir teşekkür yeterli... break dans meraklıları olabileceğini düşünüp hazırladım konuyu.umarım işinize yarar. ÖNEMLİ NOT: OLURDA BİR TARAFINIZI KIRARSANIZ MESULİYET BİZE AİT DEĞİLDİR.EN YAKIN HASTAHANEYE GİDİN Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız BİR TEŞEKKÜR YETERLİ....
bir teşekkür yeterli... break dans meraklıları olabileceğini düşünüp hazırladım konuyu.umarım işinize yarar. ÖNEMLİ NOT: OLURDA BİR TARAFINIZI KIRARSANIZ MESULİYET BİZE AİT DEĞİLDİR.EN YAKIN HASTAHANEYE GİDİN Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız BİR TEŞEKKÜR YETERLİ....
Unstable01 Üye eh braz var break dans yapablme özlligimiz... ama daha iisini yapablmek sarft bak cok ii oldu bu saol aziz...
eh braz var break dans yapablme özlligimiz... ama daha iisini yapablmek sarft bak cok ii oldu bu saol aziz...
Aziz™ Üye -YARINIYOK-' Alıntı: aa süper bir konu bi ara deneyeceğim (bak bunları koymuyorum konuya ) Genişletmek için tıkla ... ay nadide güldürüyorsun beni.hem bunları koymamam iyi ama teorik olarak gene koymuş oluyorsun --------------- Ekleme --------------- Unstable01' Alıntı: eh braz var break dans yapablme özlligimiz... ama daha iisini yapablmek sarft bak cok ii oldu bu saol aziz... Genişletmek için tıkla ... sende sağol.ne demek rica ederim
-YARINIYOK-' Alıntı: aa süper bir konu bi ara deneyeceğim (bak bunları koymuyorum konuya ) Genişletmek için tıkla ... ay nadide güldürüyorsun beni.hem bunları koymamam iyi ama teorik olarak gene koymuş oluyorsun --------------- Ekleme --------------- Unstable01' Alıntı: eh braz var break dans yapablme özlligimiz... ama daha iisini yapablmek sarft bak cok ii oldu bu saol aziz... Genişletmek için tıkla ... sende sağol.ne demek rica ederim
-YARINIYOK- Üye sensizlik32' Alıntı: ay nadide güldürüyorsun beni.hem bunları koymamam iyi ama teorik olarak gene koymuş oluyorsun Genişletmek için tıkla ... gül gül gülmek iyidir
sensizlik32' Alıntı: ay nadide güldürüyorsun beni.hem bunları koymamam iyi ama teorik olarak gene koymuş oluyorsun Genişletmek için tıkla ... gül gül gülmek iyidir
Aziz™ Üye -YARINIYOK-' Alıntı: gül gül gülmek iyidir Genişletmek için tıkla ... herşeyin fazlası zarar
kamilcix_64 Üye burda stayl mı oretıyo bu adam yoksa hareketlerı mı bır kac tane indirdim hiç begenmdeım hepsıne indirmeye vaktim olmadı .D
burda stayl mı oretıyo bu adam yoksa hareketlerı mı bır kac tane indirdim hiç begenmdeım hepsıne indirmeye vaktim olmadı .D