haltie Üye Kingmortall' Alıntı: içime doğdu yenileceğiz Genişletmek için tıkla ... Totem yapma gökhan yemeyiz bu numaralari
Kingmortall' Alıntı: içime doğdu yenileceğiz Genişletmek için tıkla ... Totem yapma gökhan yemeyiz bu numaralari
Kingmortall Üye Konu Sahibi bu takım daha şampıyonlar ligi seviyesinde değil anca süper ligte iş yapar
haltie Üye Fatih t kızıyor ama riera faul yaptı çok açık hatta çift dalma deriz sarı kart Gs kötü oynuyor gerçekten
Fatih t kızıyor ama riera faul yaptı çok açık hatta çift dalma deriz sarı kart Gs kötü oynuyor gerçekten
Kingmortall Üye Konu Sahibi haltie' Alıntı: Totem yapma gökhan yemeyiz bu numaralari Genişletmek için tıkla ... abi totem falan yapmıyorum adamları görüyosun orta sahayı nasıl geçiyolar adamlar takır takır pas yapıyolar 1 kere geldi gol oldu bizimkilerde iş yok vallahi
haltie' Alıntı: Totem yapma gökhan yemeyiz bu numaralari Genişletmek için tıkla ... abi totem falan yapmıyorum adamları görüyosun orta sahayı nasıl geçiyolar adamlar takır takır pas yapıyolar 1 kere geldi gol oldu bizimkilerde iş yok vallahi
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: bu takım daha şampıyonlar ligi seviyesinde değil anca süper ligte iş yapar Genişletmek için tıkla ... ümidini kesme hemen gökhan.
Kingmortall' Alıntı: bu takım daha şampıyonlar ligi seviyesinde değil anca süper ligte iş yapar Genişletmek için tıkla ... ümidini kesme hemen gökhan.
Kingmortall Üye Konu Sahibi 1STayTRue35' Alıntı: ümidini kesme hemen gökhan. Genişletmek için tıkla ... reyiz görüyosun durumu adam gibi bi atak yapamadık hızlı çıkamıyoruz daha ümidini kesme diyorsun dakika 68
1STayTRue35' Alıntı: ümidini kesme hemen gökhan. Genişletmek için tıkla ... reyiz görüyosun durumu adam gibi bi atak yapamadık hızlı çıkamıyoruz daha ümidini kesme diyorsun dakika 68
haltie Üye Ben öyle totemler yapıyorum ondan Gs yengeç gibi oynuyor yan yan farklı biseyler yapması lazim buda fatih t bakar
Ben öyle totemler yapıyorum ondan Gs yengeç gibi oynuyor yan yan farklı biseyler yapması lazim buda fatih t bakar
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: reyiz görüyosun durumu adam gibi bi atak yapamadık hızlı çıkamıyoruz daha ümidini kesme diyorsun dakika 68 Genişletmek için tıkla ... olabilir evinde maçı vericeğini sanmıyorum gs nin. en kötü 1tane atabilirler berabere biter maç
Kingmortall' Alıntı: reyiz görüyosun durumu adam gibi bi atak yapamadık hızlı çıkamıyoruz daha ümidini kesme diyorsun dakika 68 Genişletmek için tıkla ... olabilir evinde maçı vericeğini sanmıyorum gs nin. en kötü 1tane atabilirler berabere biter maç
Kingmortall Üye Konu Sahibi yok bunlarda iş hele aydında adam kendisi gitmeye çalışıyor - - - Eklendi - - - hiç umudum yok manchesterdeki gibi oynasaydık şimdi 2 3 atardık
yok bunlarda iş hele aydında adam kendisi gitmeye çalışıyor - - - Eklendi - - - hiç umudum yok manchesterdeki gibi oynasaydık şimdi 2 3 atardık
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: yok bunlarda iş hele aydında adam kendisi gitmeye çalışıyor - - - Eklendi - - - hiç umudum yok manchesterdeki gibi oynasaydık şimdi 2 3 atardık Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle.
Kingmortall' Alıntı: yok bunlarda iş hele aydında adam kendisi gitmeye çalışıyor - - - Eklendi - - - hiç umudum yok manchesterdeki gibi oynasaydık şimdi 2 3 atardık Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle.
Kingmortall Üye Konu Sahibi demiştim malup olacağımızı - - - Eklendi - - - al işte 2 0 lanet olsun emi oynuyacağınız oyunun 2 maçta 0 puan
demiştim malup olacağımızı - - - Eklendi - - - al işte 2 0 lanet olsun emi oynuyacağınız oyunun 2 maçta 0 puan
Kingmortall Üye Konu Sahibi 1STayTRue35' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben söylemiştim dimi reyiz
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: ben söylemiştim dimi reyiz Genişletmek için tıkla ... Sana dedim ama ağzını ayrı aç diye
Kingmortall' Alıntı: ben söylemiştim dimi reyiz Genişletmek için tıkla ... Sana dedim ama ağzını ayrı aç diye
DiaBLoS Admin haltie' Alıntı: Üç gol gelecek gs atar ebue iyi oynuyor bir tek burak tirt Genişletmek için tıkla ... Az daha geliyordu halit
haltie' Alıntı: Üç gol gelecek gs atar ebue iyi oynuyor bir tek burak tirt Genişletmek için tıkla ... Az daha geliyordu halit