Bozuk ve Kötü Yollarda Aracınızın Altında Neler Oluyor?

Konu Sahibi
Bozuk ve Kötü Yollarda Aracınızın Altında Neler Oluyor?
Egzozum Delinmiş Bunuda Öğrenmiş Oldum.Videodaki Egzoz Sesini Belki Duyarsınız Selamun Aleykum 200 TL

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Silinen Üye 777448 ve MAERKEK

MAERKEK

Admin
200 TL : Aleyküm selamm.

Tepkiler: fatihmenteş, Silinen Üye 777448 ve DarkredBlue61

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
Geçmiş olsun hocam. 200 TL'nin selamlarını getirdim ben de.

Tepkiler: DarkredBlue61 ve MAERKEK

MAERKEK

Admin
Alttan İyi Isıtıyo Arabayı Acil Gitmesi Gerek Aslında Sanayiye.
Kışın alttan ısıtma ohhhh. Mis daha ne istersin ? Şakayı geçelim katalikten sonra düz boru yapıver son susturucu taktır yeter.
Sesi çıksın arabanın , hiç sesi soluğu yok.

Tepkiler: DarkredBlue61
    Konu Sahibi
Kışın alttan ısıtma ohhhh. Mis daha ne istersin ? Şakayı geçelim katalikten sonra düz boru yapıver son susturucu taktır yeter.
Sesi çıksın arabanın , hiç sesi soluğu yok.
Yok Orjinal Neyse O Katalizörü İptal Etmeye Niyetim Var Oda Çok Sürtüyor Diye.En Alçak Yeri Orası Arabanın.Düz Boru Koyup Muayane Zamanı Tekrar Takar Girerim.Diğer Türlü Hİç Sesi Çıkmasa Daha İyi Benim İçin.
Geçmiş olsun hocam. 200 TL'nin selamlarını getirdim ben de.
Sağol Sağol

Tepkiler: Silinen Üye 777448 ve MAERKEK

MAERKEK

Admin
Çevre düşmanı diye ilan ederim seni. Arabaya daha yüksek yay tak daha iyi. Katalizörsüz araba olamaz. Olmamalı. Çevre düşmanlığı katalizörü sökmek.

Konu Sahibi
Çevre düşmanı diye ilan ederim seni. Arabaya daha yüksek yay tak daha iyi. Katalizörsüz araba olamaz. Olmamalı. Çevre düşmanlığı katalizörü sökmek.
Bir Bakıcam Eğer Çok Duman Atarsa Geri Takarım Zaten.Katalizör Değişme Zamanıda Gelmedi Değil Aslında Arabayla Yaşıt Belkide Artık Yenileme Zamanı Geldi Zor Geçiyor Egzoz Mauayanesinden.

Tepkiler: MAERKEK