Boş Zamanlarınızda Kitap Okumayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamı şu arkadaşlar;kitapları boş zamanlarda okuamyınız,değerli saydığınız bir vakitte okuyunuz.Yani her zaman.

Tepkiler: vapur dumanı

Hasan

Üye
Ben boş zaman değil hiç bi zaman okumuyorum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna bile az

yani kitabı boş zamanlarına sıkıştırma kitap için zaman yarat diyor..Ama durumumuz trajikomik...

Tepkiler: Elektr0

SHS

Üye
yani kütüphaneye hep gel diyor

.eRCaN.

Üye
Kitap okumayan biri, yazıda anlatılmak isteneni anlayamaz.

enkazcı

Üye
bizim müdüre bunu göstermem lazım

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Bir taraftan bakınca cümlede mantık hatası var.Mesela ben boş zamanlarımda okuyorum.Yemek yerken, ders çalışırken okuyacak halim yok herhalde.

Diğer taraftan bakınca da mantıklı.Kitap okumayı boş zaman işi gibi görmemek lazım.

Tepkiler: Silinen Üye 94869
alelade bir yere asılsaydı yanlış anlaşılabilirdi ama kütüphanenin kapısına asılınca verdiği mesaj açık

---------- Eklendi @ 22:41:24 ---------- Yazıldı @ 22:40:47 ----------

Okuyan var mı hâlâ?

kitap mı yazıyı mı?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bu cümleyi çözmek için TDK'yı çağırıp ultra yüksek düzeyde inceleme başlatmak lazım

"kitap okumaya zaman ayırın; sonra da dinlenmek için boş zamanda yine kitap okuyun" mantıklı bir davranış degildir; çunku insanı kitaptan sogutabilir. Dolayısıyla boş vakitlerde telefon kurcalayın kanka

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Boş zamanlarında kitap okuyan var mı?

---------- Eklendi @ 23:17:19 ---------- Yazıldı @ 23:17:03 ----------

"kitap okumaya zaman ayırın; sonra da dinlenmek için boş zamanda yine kitap okuyun" mantıklı bir davranış degildir; çunku insanı kitaptan sogutabilir. Dolayısıyla boş vakitlerde telefon kurcalayın kanka

Bunu beğendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...