Revengeful Emekli Yönetici etikete bak ----------Eklendi @ 23:28:03 ---------- Yazıldı @ 23:27:24 ---------- minoo' Alıntı: Ölürsün. Genişletmek için tıkla ... Ölümüm senin elinden olacaksa ?
etikete bak ----------Eklendi @ 23:28:03 ---------- Yazıldı @ 23:27:24 ---------- minoo' Alıntı: Ölürsün. Genişletmek için tıkla ... Ölümüm senin elinden olacaksa ?
minoo Üye Konu Sahibi Kafayı yemişsin sen ----------Eklendi @ 23:37:56 ---------- Yazıldı @ 23:37:30 ---------- minoonun karnı acıktı mı Genişletmek için tıkla ... O ne la Ali'nin karnı acıktıııı gibi
Kafayı yemişsin sen ----------Eklendi @ 23:37:56 ---------- Yazıldı @ 23:37:30 ---------- minoonun karnı acıktı mı Genişletmek için tıkla ... O ne la Ali'nin karnı acıktıııı gibi
ismayilov_1995 Üye minoo' Alıntı: Bomboş bi konu açasım geldi ya içim sıkıldı Bu konuyu ''dinlesene beni bee duvara mı konuşuyorum?'' cümlesindeki duvar ilan ediyorum Genişletmek için tıkla ... + Cokta bos digilmis Bos konu nasi olur gosterirdim ama moderatorlermizi mesqul etmek istemiyorum Size nekadar deger veriyorum ya tam Ozan beyin yerinde olucak adamim. ya yalakaliga bak be bey diyorum acaba kac yasinda. YA BEN KESIN BANLANICAM
minoo' Alıntı: Bomboş bi konu açasım geldi ya içim sıkıldı Bu konuyu ''dinlesene beni bee duvara mı konuşuyorum?'' cümlesindeki duvar ilan ediyorum Genişletmek için tıkla ... + Cokta bos digilmis Bos konu nasi olur gosterirdim ama moderatorlermizi mesqul etmek istemiyorum Size nekadar deger veriyorum ya tam Ozan beyin yerinde olucak adamim. ya yalakaliga bak be bey diyorum acaba kac yasinda. YA BEN KESIN BANLANICAM
Revengeful Emekli Yönetici http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/dudagimi-kestim-636683.html Dun kan döküldü ama kimsenin umrunda değil !!! Belk olebilirdim ! Birilerini şahsen ilgilendirmesi gerekiyordu bu konunun. Neyse.
http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/dudagimi-kestim-636683.html Dun kan döküldü ama kimsenin umrunda değil !!! Belk olebilirdim ! Birilerini şahsen ilgilendirmesi gerekiyordu bu konunun. Neyse.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Yakında konu hortlatma yarışması düzenlicem.En eski konuyu hortlatan kazanıcak.Nasıl fikir ama