zaza Üye 'Şeref'' Alıntı: Keşke benimde sıkılsa, o kadar çok iş varki daraldım artık .. Genişletmek için tıkla ... bizde çalışıyoruz hava atma sen benim çalışma şeklini görsen direk bakmaktan yorulursun
'Şeref'' Alıntı: Keşke benimde sıkılsa, o kadar çok iş varki daraldım artık .. Genişletmek için tıkla ... bizde çalışıyoruz hava atma sen benim çalışma şeklini görsen direk bakmaktan yorulursun
'Şeref' Emekli Yönetici zaza' Alıntı: bizde çalışıyoruz hava atma sen benim çalışma şeklini görsen direk bakmaktan yorulursun Genişletmek için tıkla ... Ne havası.. benim çalışma saatlerim hakkında bi fikrin varmı ----------Eklendi @ 16:08:18 ---------- Yazıldı @ 16:05:39 ---------- 'Patron' Alıntı: abi nerelerdesın sen profılıde kapatmıssın Genişletmek için tıkla ... Her zaman fırsatım olmaybilir cevap vermeye o yüzden kapattım Bayrama kadar böyle
zaza' Alıntı: bizde çalışıyoruz hava atma sen benim çalışma şeklini görsen direk bakmaktan yorulursun Genişletmek için tıkla ... Ne havası.. benim çalışma saatlerim hakkında bi fikrin varmı ----------Eklendi @ 16:08:18 ---------- Yazıldı @ 16:05:39 ---------- 'Patron' Alıntı: abi nerelerdesın sen profılıde kapatmıssın Genişletmek için tıkla ... Her zaman fırsatım olmaybilir cevap vermeye o yüzden kapattım Bayrama kadar böyle
zaza Üye 'Şeref'' Alıntı: Ne havası.. benim çalışma saatlerim hakkında bi fikrin varmı Genişletmek için tıkla ... benim çalışma şeklimden senin haberin varmı hatta konu açıcak bak
'Şeref'' Alıntı: Ne havası.. benim çalışma saatlerim hakkında bi fikrin varmı Genişletmek için tıkla ... benim çalışma şeklimden senin haberin varmı hatta konu açıcak bak
'Şeref' Emekli Yönetici zaza' Alıntı: benim çalışma şeklimden senin haberin varmı hatta konu açıcak bak Genişletmek için tıkla ... Ben sana az veya çok çalışıyorsun demedimki
zaza' Alıntı: benim çalışma şeklimden senin haberin varmı hatta konu açıcak bak Genişletmek için tıkla ... Ben sana az veya çok çalışıyorsun demedimki
zaza Üye 'Şeref'' Alıntı: Ben sana az veya çok çalışıyorsun demedimki Genişletmek için tıkla ... insanı yoran yoğunluktur uzun saatler değil diyelimki 17 saat çalışıyorsun sabah 7 akşam 12 bazen1 bazen 2 ye kadar eeee bende çalıştım böyle
'Şeref'' Alıntı: Ben sana az veya çok çalışıyorsun demedimki Genişletmek için tıkla ... insanı yoran yoğunluktur uzun saatler değil diyelimki 17 saat çalışıyorsun sabah 7 akşam 12 bazen1 bazen 2 ye kadar eeee bende çalıştım böyle
'Şeref' Emekli Yönetici zaza' Alıntı: insanı yoran yoğunluktur uzun saatler değil diyelimki 17 saat çalışıyorsun sabah 7 akşam 12 bazen1 bazen 2 ye kadar eeee bende çalıştım böyle Genişletmek için tıkla ... Ha en fazladan söylüyorsun yani, Yoğunlukta var ama beni yoran saatler Zazacığım yani kendime zaman ayıramamak, makinayı resetleyememek, anladın
zaza' Alıntı: insanı yoran yoğunluktur uzun saatler değil diyelimki 17 saat çalışıyorsun sabah 7 akşam 12 bazen1 bazen 2 ye kadar eeee bende çalıştım böyle Genişletmek için tıkla ... Ha en fazladan söylüyorsun yani, Yoğunlukta var ama beni yoran saatler Zazacığım yani kendime zaman ayıramamak, makinayı resetleyememek, anladın
zaza Üye 'Şeref'' Alıntı: Benim şuanki sıkıntımın nedeni sadece para değil, verilmiş bi söz var Genişletmek için tıkla ... o ifadeyi kullanma kan çıkar ----------Eklendi @ 17:07:15 ---------- Yazıldı @ 17:06:47 ---------- Revengeful' Alıntı: asdfasdf Genişletmek için tıkla ... şikayet edesim geldi
'Şeref'' Alıntı: Benim şuanki sıkıntımın nedeni sadece para değil, verilmiş bi söz var Genişletmek için tıkla ... o ifadeyi kullanma kan çıkar ----------Eklendi @ 17:07:15 ---------- Yazıldı @ 17:06:47 ---------- Revengeful' Alıntı: asdfasdf Genişletmek için tıkla ... şikayet edesim geldi
Revengeful Emekli Yönetici Beyler [video=youtube;e-oeMX6jFcw]http://www.youtube.com/watch?v=e-oeMX6jFcw[/video]
'Şeref' Emekli Yönetici Hangi ifadeyi ----------Eklendi @ 17:10:20 ---------- Yazıldı @ 17:09:15 ---------- Revengeful' Alıntı: Beyler [video=youtube;e-oeMX6jFcw]http://www.youtube.com/watch?v=e-oeMX6jFcw[/video] Genişletmek için tıkla ... Efendim .. ----------Eklendi @ 17:12:12 ---------- Yazıldı @ 17:10:20 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: forumda bari sıkıcı işlerden bahsetmeyin arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Nerde bahsedelim
Hangi ifadeyi ----------Eklendi @ 17:10:20 ---------- Yazıldı @ 17:09:15 ---------- Revengeful' Alıntı: Beyler [video=youtube;e-oeMX6jFcw]http://www.youtube.com/watch?v=e-oeMX6jFcw[/video] Genişletmek için tıkla ... Efendim .. ----------Eklendi @ 17:12:12 ---------- Yazıldı @ 17:10:20 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: forumda bari sıkıcı işlerden bahsetmeyin arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Nerde bahsedelim
zaza Üye ohhh be lahmacuna bak o yemekler varya ----------Eklendi @ 17:17:07 ---------- Yazıldı @ 17:16:12 ---------- Necmati' Alıntı: öff çosturmayın şu konuyu be Genişletmek için tıkla ... kıskandınmı aç bir konu seninkinede yazalım
ohhh be lahmacuna bak o yemekler varya ----------Eklendi @ 17:17:07 ---------- Yazıldı @ 17:16:12 ---------- Necmati' Alıntı: öff çosturmayın şu konuyu be Genişletmek için tıkla ... kıskandınmı aç bir konu seninkinede yazalım