Bizim siyasi partinin sandık görevlileriyle ilgili bir toplantısı vardı genel. Ben de asilim sandıkta. Ama toplantıda göründüm, kaçtım arkadaşlarla Akşam 8'deydi toplantı. Saat 10 oldu, ben evin oraya geldim. Babam aramıştı. Açmadım Eve geldim baktım bizim araba yok. Aha dedim gelmemişler. Aradım dedim ki beni aramışsın baba noldu Dedi niye gittin vs vs işte. Evdeyim dedim tamam dedi. Bizim çocukları tekrar çağırdım buraya. Dedim gelin, bizimkiler yok 15 dk sonra babam telefon etti, çay koy geliyoruz diye. Dedim ben eve çıkıyorum gelirler şimdi. 4 kişiydik bizimkilerle. Tam vedalaşıyoruz, sallana sallana yürüyoruz falan. Anammmm bir baktım bizim araba geliyo. Aha dedim yandık. Saat 11, beni evde sanıyolar. Binaya nasıl gircem ben görünmeden Dedim Pınar, aklını çalıştır Onlar arabayı park ederken ben koştum koştum binanın arkasından dolaştım. Onlardan önce girdim eve. Asansörü de yeni geldiğimi anlamasınlar diye üst kata gönderdim Eve geldim çayı da koydum. Hemen arkamdan babamlar geldi
Amin Annem biliyordu ama nerede, kiminle olduğumu. Tanıyor da arkadaşlarımı. O yüzden annem rahat. Ama asansör davasını çakmış annem. Sen yaptın değil mi dedi