Moto G Bootloader Unlock ve CWM Root nasıl yüklenir? ( Orjinal ROM'a dönme )

Konu Sahibi
bilmiyor yarısını bile anlamaz

ArAgOr

Üye
o zaman yardım edecek anlayan kişilere bilge insanlara ihtiyacım var lütfen halletmem gerek bu problemi

ArAgOr

Üye
Evet başlangıçta neden warning yazıyor... Aslında onuda hallediyorum başlangıç logosunu değiştirmeyi. Amaç neden orjinal dosyalarını yüklediğimde yine aynı ekran çıkıyor onu anlamış değilim. Kısaca boot kilidini aktif hale getiriyırum ve yine çıkıyor

Konu Sahibi
o yazı kilitlensede kalıyor xda dada öyle o yüzden ayrıca bide logo flaşlıyorsun tek çözümü logo flaşlamak

paylaşım için teşekkür ederim. çift sim kartlı modeller için rom yok mu acaba, özellikle MİUİ rom.

Konu Sahibi
genelde tekede çiftede çıkıyor

ArAgOr

Üye
Uyarı yazısının neden gitmediğini hiç anlamış değilim. Acaba siyah logo varmı eski logo var elimdeBu konuya açıklık getirdiklerinde paylaşırmısınız...

Konu Sahibi
hacı yeni logonunda dosyası vardı onu flaşlıcanlogo düzeltme eklendi

UpOneTR

Üye
adb tools klasörüne girip shift tuşuna basılı tutarak farenin sağ tuşuna tıklayıp komut penceresini burada aç'a tıklayın.

demişsin ama xp de öyle bişey olmuyo bu yolu nasıl buluyoduk yav ::/E-maile kod gelmedii Kilidi açtım tamadır sıyah ekran mavi yazı unlock... yazıyo bekliyorumvatana millete hayırlı uğurlu olsun
kilidi kırıp root yaptım :Pcode = 3 oldu bu arada :/
ve açılışta varning unlock my phone mi ne öyle bi resim gleiyo

Konu Sahibi
ne alaka la cm konusu var zaten cm sitesindende iniyo

Tepkiler: UpOneTR