najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
yalnız videodaki müzik geçen evin az uzağındaki diskoda çalıyordu
Teşekkürler Aydın kardeş
yalnız videodaki müzik geçen evin az uzağındaki diskoda çalıyordu
güzel çalışma teşekkürler. Ama benim bi tavsiyem var. Böyle alakasız resimlerin üstünde nokia yazısı saçma duruyor. Olaya şöyle baksak çok daha güzel sonuçlar alırız bence. Eğer nokia bi boot ekranı yapsaydı nasıl yapardı? Soru bu olmalı. Ve cevabı da sana kalmış
- - - Eklendi - - -
daha doğrusu orjinallik hissi veren bi ekran çok daha güzel duracaktır.
doğru söylüyorsun kardesim. Zaten bu bi zevk meselesi. Peki bende bi hareketli resim var. Bunu bu şekilde ayarlamak içın napmalıyım?
Süper bişey ya..
Bende kullanmak isterdim böyle. Ama kullanamıyorum. FP1 yüklü bi nokia701 var elimde..
mif uzantılıdır kullanabilmeniz için joshlog avkon2 olmalı telde kullanmak istediğinizi E/Resource/Apps içerisine atın.
[video=youtube;BhEIs9TpDh4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BhEIs9TpDh4[/video]
rica ederim kardeşim güle güle kullan.
cok güzel oldu hocam emegine saglık
doğru söylüyorsun kardesim. Zaten bu bi zevk meselesi. Peki bende bi hareketli resim var. Bunu bu şekilde ayarlamak içın napmalıyım?
Öncelikle hareketli resmini cs5 yada photoscape gibi programlarla parçalarına ayırmalısın.. Her hareketli resim parça parçadır..
Resmi parçaladıktan sonra svg formatına dönüştürmen gerek.. Inkspace ile dönüştürürüm ben..
Svg dosyaların hazır..
Şimdi buradaki mif dosyasını siscontens içine atıyoruz..
Mif e iki kere tıkla..
Ve şimdi mif dosyasının içindeki bütün svg ve dat uzantılı dosyaları görmen lazım..
Oradaki entry12 dosyasından başlayarak replace diyorsun.. Ve çıkan pencerede kendi hazırladığın svg dosyasını seçeceksin böylece her svg dosyanı mifin içindeki ile değiştirmiş oluyorsun..
Sonra işin bitince tamam de.. Mif dosyasını masaüstüne sürükle bu mif dosyası yeni oluşan mif dosyan.. Bunu flash atarak kullanabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?