mami24 Üye arkadasım telefonun senesini 2006 ya alıp yükle o zaman yükleniyo ayrıca kardeşim çok güzel paylasım ellerin dert görmesin
arkadasım telefonun senesini 2006 ya alıp yükle o zaman yükleniyo ayrıca kardeşim çok güzel paylasım ellerin dert görmesin
mrt10 Üye eyw kanka saolasın ama tarihi 2006ya ve daha gerisine attım gene sertifikası dolmuş veya tarih fln dio yardım edersen sevirinim
eyw kanka saolasın ama tarihi 2006ya ve daha gerisine attım gene sertifikası dolmuş veya tarih fln dio yardım edersen sevirinim
mehmet4343 Üye bak kardesim telefonun tarihini 2006 al dene olamazsa 2007 al tekrar dene dahada olmazsa 2008 al heralde problem çözülecektir..
bak kardesim telefonun tarihini 2006 al dene olamazsa 2007 al tekrar dene dahada olmazsa 2008 al heralde problem çözülecektir..
kırımlı Üye çok teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- tarihi 2007 ye alınca yüklüyoo
south Üye Hay Senin Ellerine Sağlık Kardeşim Bende Böyle Bir Tema Arıyordum.Kardeşimdeki Silver n73 E Kuracam!..
Hay Senin Ellerine Sağlık Kardeşim Bende Böyle Bir Tema Arıyordum.Kardeşimdeki Silver n73 E Kuracam!..