BOMBAAA 3 .s60v3 High School Hook Ups TÜRKÇE Türkçe + Özel Tanıtım (By_Sivaslı)

Konu Sahibi
BOMBAAA 3 .s60v3 High School Hook Ups TÜRKÇE Türkçe + Özel Tanıtım (By_Sivaslı)
Şimdiye Kadar bütün simülasyon oyunları zevk verdi ama ben bu kadar iyisini oynamamıştım sonuçta ben bir ögrenciyim ve burada baş karakterimiz lise ögrencisi....Görev:Liseyi en çok saygınlık ile bitirmeOyun Tabiki %100 TÜRKÇEKESİNLİKLE TEŞEKKÜR VE YORUM BEKLİYORUMOyun www.symbianjava.tr.gg adresinden alınmıştır

Ekli dosyalar

Tepkiler: Elnur044, BozKurt0102, enbiya52 ve 17 diğerleri

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Konu Sahibi
Alttaki TEŞEKKÜR ET butonuna basmayı ve oyun hakkında yorum yapmayı unutmayalım

Konu Sahibi
www.symbianjava.tr.gg de bulabileceğiniz türkçe oyunlar:*High School Hook Ups Türkçe -Splinter Cell Conviction Türkçe - CSI Miami Bölüm 2 Türkçe - *Gangstar Miami Vindication Türkçe - Ea Mobile Cluedo Türkçe - *Miami Nights 2 Türkçe - Paris Nights Türkçe - Date or Ditch Türkçe - Monopoly Türkçe - Command & Conquer Red Alert Türkçe - * işareti bulunanlar maxi forumda bulunmaktadır...

mstf_l

Üye
yaa bunlar e63 yani 320 240 ekranda sorun cıkarır mı

Konu Sahibi
arkadaşım tam uyum sağlamaz oynayamazsın ama benden sana öneri 320x240 versiyonunu indir ve dil dosyalarını değiştir istersen belki uyum sağlar....

Konu Sahibi
Arkadaşlar Splinter Cell Conviction Türkçe Ve Daha Birçok Türkçe Oyun Için yi ziyaret ediniz...
Bazı Türkçe Oyunlar
CSI MIAMI BÖLÜM 2
MONOPOLY
PARIS NIGHTS.

kardeşım elıne sağlık ama bana bunların 320x240 için olanı lazım kafayı yıycem .s

Konu Sahibi
kardeş valla olsa dükkan senin ama yok ne yazıkki bende yaklaşık 40 tane türkçe ea games ve gameloft oyunu var (symbianjava.tr.gg de hepsi bulunmakta ) ama hepsi 240x320 .s

bitirdim, güzeldi. teşekkürler.

korby

Üye
oyun yükleniyoda bi yerde hata veriyoo onu napcazz ingilizcesi sarmıyo

eline sağlık kardeş, oyun mükemmel