hepyekiz Üye bune bole nerdeen ındırecem berbat arkadas bu sıte 1 tane uygulama bıle ındıremedım yemın ederım bıu sıteden
bune bole nerdeen ındırecem berbat arkadas bu sıte 1 tane uygulama bıle ındıremedım yemın ederım bıu sıteden
TRANSGRESSOR Üye Konu Sahibi ya arkadaşım maxicep ten bahsediyosun sanırım kullanmasını bilmiyosan ben napayım..
48SizoFReni48 Üye dostum ii güzel emek vermişşin de program çalışmıyor bea ... --------------- Ekleme --------------- dostum ii güzel emek vermişsinde program çalışmıyor bea... --------------- Ekleme --------------- mahsumali' Alıntı: bune bole nerdeen ındırecem berbat arkadas bu sıte 1 tane uygulama bıle ındıremedım yemın ederım bıu sıteden Genişletmek için tıkla ... dostum sitemizi beqenmıyorsan bida adımını atma oky ?? bnce çok güzel bi site herseye bu siteden ulasabiliyorum
dostum ii güzel emek vermişşin de program çalışmıyor bea ... --------------- Ekleme --------------- dostum ii güzel emek vermişsinde program çalışmıyor bea... --------------- Ekleme --------------- mahsumali' Alıntı: bune bole nerdeen ındırecem berbat arkadas bu sıte 1 tane uygulama bıle ındıremedım yemın ederım bıu sıteden Genişletmek için tıkla ... dostum sitemizi beqenmıyorsan bida adımını atma oky ?? bnce çok güzel bi site herseye bu siteden ulasabiliyorum
CoDeYs Üye mahsumali' Alıntı: bune bole nerdeen ındırecem berbat arkadas bu sıte 1 tane uygulama bıle ındıremedım yemın ederım bıu sıteden Genişletmek için tıkla ... indirmeyi bilmiyorsan sorunu sitedemi ararsın arkadaşim
mahsumali' Alıntı: bune bole nerdeen ındırecem berbat arkadas bu sıte 1 tane uygulama bıle ındıremedım yemın ederım bıu sıteden Genişletmek için tıkla ... indirmeyi bilmiyorsan sorunu sitedemi ararsın arkadaşim
TRANSGRESSOR Üye Konu Sahibi aynn ya böleleride çıkıyo karşımıza.. kardeşim ben denedim 6300 da tarıyo sonuç sıfır diyo kapanıyo kendi kendine.. başka telde denemedim..
aynn ya böleleride çıkıyo karşımıza.. kardeşim ben denedim 6300 da tarıyo sonuç sıfır diyo kapanıyo kendi kendine.. başka telde denemedim..