BOMBA!!!!!! TÜRKiYE FORUMLARINDA İLK DEFA BURADA --- "Real Football: Manager Edition"

alcatraz

Üye
    Konu Sahibi
BOMBA!!!!!! TÜRKiYE FORUMLARINDA İLK DEFA BURADA --- "Real Football: Manager Edition"
Gameloft'un yaptığı ilk managerlik oyunu ama telefon oyunları piyasasındaki en iyiler arasındaki yerini şimdiden aldı. İçinde barındırdığı detaylar gerçeklik sınırına dayandı. İnsanın bilgisayarını bırakıp telefonuna yapışası geliyor başıma geldi oradan biliyorum

capsları görüpdüğünüzde merakınızın tavan noktasına ulaştığının farkındayım. Bu kadar övdüm oyunu şimdi de sunalım hizmetinize, değil mi?

Ne demişler, paylaştıkça artan tat biraz reklam koktu ..

Ekli dosyalar

Tepkiler: azattt, OquzHan*, darülmendep ve 20 diğerleri

alcatraz

Üye
    Konu Sahibi
önemli olan bulmak değil, onu paylaşabilmek önemli değil, her zaman. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım

Salihyet

Üye
ilginç ve değişik thanks )

saol kardasss t€ş€kkürl€r

hussam58

Üye
saol kardes paylasım ıcın tesekkurler

manalone

Üye
kardeş dicek bişi bulamıyorum
emeğine sağlık devamını bekliyoruz..
kolay gelsin

Gameloft Real Football: Manager Edition

Paylaşım İçin Saolasın alcatraz

İndirimde Kolaylık Olması ve Linkin İlerde İptal Olmaması İçin Oyunları Siteye Eklenti Şeklinde Yükleyeyim..

Maxicep Maxipaylasım

Ekli dosyalar

alcatraz

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil dediğim gibi istek oyun da alıyorum elimden geldiğince bulmaya çalışırım

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yazmayı unuttum. Linklerin güncelliğini hep kontrol ediyorum o yüzden öyle bir sorun olacağını sanmıyorum

JoS

Üye
eywallah arkadasim...

baba simdi indiriyorum--insallah U600 E olur denemekte fayda var.. :-))

alcatraz

Üye
    Konu Sahibi
hayrını görün insallah uyar

SÜPER SAGOL

ollii

Üye
Oyun için çok sağol.

alcatraz

Üye
    Konu Sahibi
gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim herhangi bir oyun isteğiniz olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. zaten bununla ilgili ayrı bir konu da açtım

dostum bu ne yaww dehşet bişiye benzio çok saolasınnn..