çemşinciler Üye ya arkadaşlar ben bunu indrdim de tel de yapamadım bunun içinde bi çok dosya war bunların hangi birini adcaz nasıl yabcaz da olcak bi yardım ya .. :S
ya arkadaşlar ben bunu indrdim de tel de yapamadım bunun içinde bi çok dosya war bunların hangi birini adcaz nasıl yabcaz da olcak bi yardım ya .. :S
mertilkerim Üye arkadaşım emeğine sağlık fakat adamların tipleri falan hech uyuşmuyor ayrıca pes veya ral football versionlarına yapamaz mısın ? --------------- Ekleme --------------- LazokopaT' Alıntı: teşekkürler pes10 yokmu Genişletmek için tıkla ... Tabiki var arkadaşım arma motoruna yazınca çıkıyor ayrıca boyutları da çooq qüsel.Senin anlayacağın bu sitede oyunların %97 var (övmek gibi olmasın)
arkadaşım emeğine sağlık fakat adamların tipleri falan hech uyuşmuyor ayrıca pes veya ral football versionlarına yapamaz mısın ? --------------- Ekleme --------------- LazokopaT' Alıntı: teşekkürler pes10 yokmu Genişletmek için tıkla ... Tabiki var arkadaşım arma motoruna yazınca çıkıyor ayrıca boyutları da çooq qüsel.Senin anlayacağın bu sitede oyunların %97 var (övmek gibi olmasın)