Bölüm tercihi yapan bir öğrencinin yaşı kaçtır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bölüm tercihi yapan bir öğrencinin yaşı kaçtır?
Başlıkta yazdığı gibi, geçen haftalarda yapılan tercihler neyidi bilmiyorum ama o tercihleri yapan bir öğrencinin yaşı kaçtır? en düşük olanı soruyorum. Tercihlerde ygs mi, dgs miydi ne ise o sınavı kazanıp tercih yapanları soruyorum. En düşük kaç yaşında olur.

yaşını söylemedi mi?

Tepkiler: -efşan

DPool

Üye
6 yaşında okula başlayıp sınıfta kalmadıysa 18 civarı.

Larismus

Üye
normalde 18dir en düşük ama kacıncı senesi olduguna baglı. adam belki de 3. sene oldu deniyordur sansını

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaşını söylemedi mi?

Yok söylemedi, çok sordum ama söylemedi
Şaka bir yana da düşündüğün bir mesele değil, genelleme olarak sordum, bir yerde bu bilgi istendi de, ama böyle bir cevap da bekliyordum. . Belli ki aklın bunlara iyi çalışıyor, ama benden sana tavsiye çalışan biriyle evlenme , evliliğininiz A.Ş. şirketi olur, deme di deme . Şahsen görüşüm bu

----------Eklendi @ 23:42:27 ---------- Yazıldı @ 23:36:18 ----------

6 yaşında okula başlayıp sınıfta kalmadıysa 18 civarı.
Tek kişi için sorulsaydı evet ama genelleme olduğu için sınıfta kalma mevzusu olmuyor malesef
18 olması lazım
Eh genelleme öyle görünüyor
normalde 18dir en düşük ama kacıncı senesi olduguna baglı. adam belki de 3. sene oldu deniyordur sansını
Yok bizim ki bitirenlerle ilgili bi soru
GEl şunu 18 yapalım
17 yi anladık da o .5 ne oluyor, küsüratlara takılma boş ver .
en düşük 17 dir.
Okula 5 yaşında abaşlayanlar için doğru, ama genellemede 6 yaş da başlanıyor, tutturamadın

Cevap belli 18 , cevap verenlere teşekkürlerimi sunuyorum, iyi forumlar.
[/QUOTE][/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

aklım oraya çalışmıyor da gülmek için söyledim. Zaten işim yok karı-kız falan

Aege

Üye
ben yaptım yaşım 18

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

aklım oraya çalışmıyor da gülmek için söyledim. Zaten işim yok karı-kız falan[/QUOTE]

[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]Ben cinsiyet belirtmedim, sen doğrudan kız anladın ya ondan dedim. Gülmeye devam.

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben cinsiyet belirtmedim, sen doğrudan kız anladın ya ondan dedim. Gülmeye devam.

yine yanlış anladık birbirimizi. [/QUOTE]

Tamam , böyle kalsın bu olay, sonu nereye çıkacak merak ediyorum ama sonuna kadar gitmeyelim [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Ay farkı durumu söz konusu
YGS tercihiyse 17-18
DGS tercihiyse ilk yılında 2 yıllık okuduğunu düşünürsek 19-20-21

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...