Turkce karakter desteklemıyor ve ben bolt un resmı sııtesınden en usttekını yuklemıstım verı sıgned mı ne ? Ama vıdeo yu real player a aktarıyor ve 1 dk felan sadece bu ıkksını nasıl halledebılırız aga.
bolt browser ın maxicepteki ve internette bulduğum tüm versiyonlarını nokia e52 telefonuma yükledim. hepsinde uygulamalar bölümünde programın icon'u görülüyor. ama asla program açılmıyor. hepsini denedim. önerisi olan var mı?
internet not available.check network service.. diyor.
bu telefonun en son enson güccellemesinden önce giriyordu fakat artık girmiyor .....
şimdi wap wireless yada net uyarısı gelmeden bu uyarı geliyor :S
ne yapmam lazım ?
kardeş bende 6300 var ben youtubeden video rhatlıkla izliyorum fakat faceden izleyemiyorm neden veya you tubeden başka sitelerde izleyemiyorum..SAYGILAR
NOKİA E 72 ye uygun bolt browser bulamıyorum.daha önceden çalışan bir bolt prog. vardı fakat telin hafıza kartını değiştirdikten soonra programı yüklemeye çalışırken jar ve jad boyutları uyuşmuyor diyor.çalışan bir bolt arıyorum.yardımların için şimdiden teşekkürler.
bende samsung gt-c3510 kullanıyorum programı kullandım bolt loading... yazıyor 10 dk 15 dk bekledim ama program acmıyor nedenini bilen varnı yada bir çözümü olan
abi hazir seni bulmusken bende sorayim
youtube giriyorum videoyu seciyorum playa basiyorum aynen suyazi cikiyor
loading:0/0....
diyor sonra videoyu acmiyor
abi herseyi denedim ama biturlu olmadi
telefonum dolia g1 internetimde en ufak bi sorun yok vodafon sinirsiz
saygilarimla....
dostum boltu yükledim.....
programı açıp işte oturuma izin veryormusun diyor bende ewt diyorum bolt loading diyor sonra ; internet not available.check network service.. diyor.
wap wireless yada net uyarısı gelmeden bu uyarı geliyor :S
ne yapmam lazım ?
nasıl etmem lazım yardım pls :S
Kardeşim benim n72 telefonum var bolttan bi şey indiremiyorum. Indirmeye çalışınca ''you don't have permission due...'' diye bi yazı çıkıyo.Bilginiz varsa lütfen yardım...