turkay81 Üye valla skyfireyi aratmadı emeğinize sağlık --------------- Ekleme --------------- ben n97 ile gayet iyi video izleyebiliyorum.. internetten telefona indirince kuramadım ama.. bilgisayardan telefona atınca kuruldu..
valla skyfireyi aratmadı emeğinize sağlık --------------- Ekleme --------------- ben n97 ile gayet iyi video izleyebiliyorum.. internetten telefona indirince kuramadım ama.. bilgisayardan telefona atınca kuruldu..
Silinen Üye 1929612 Kapalı Hesap uzun zamandır kullanıyorum valla süper bi tarayıcı ama bazı eksikleri de var tabi
muzikci38 Üye çok tşkler benim telefonda daha önce vardı kullanıyordum silinmiş çok güzel bi proğram youtube den videolar izlenebiliyor bu proğram ile
çok tşkler benim telefonda daha önce vardı kullanıyordum silinmiş çok güzel bi proğram youtube den videolar izlenebiliyor bu proğram ile
apsuva1320 Üye merhaba arkadaşlar bende bende E72 telefonu var fakat internetten video izleyemiyorum. hangi browser'ı önerirsiniz tşk.
merhaba arkadaşlar bende bende E72 telefonu var fakat internetten video izleyemiyorum. hangi browser'ı önerirsiniz tşk.
CNR0185 Üye a_h_m_e_t_' Alıntı: bu programla film sitelerinden film izlenirmi? Genişletmek için tıkla ... izleyebilen varmı?
a_h_m_e_t_' Alıntı: bu programla film sitelerinden film izlenirmi? Genişletmek için tıkla ... izleyebilen varmı?
sonuyku63 Üye selam arkadaslar yardım edermisniz acil ya ben skyfire 1.5 yükledim ama üstte linq yerinde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazıyorum ama açılmıyor acil yardım edermisniz lütfen
selam arkadaslar yardım edermisniz acil ya ben skyfire 1.5 yükledim ama üstte linq yerinde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazıyorum ama açılmıyor acil yardım edermisniz lütfen
Bycopra70100 Üye öncelikle merhaba bana geri sayım yapabilen sayımda donmayan tarayıcı lazım varmı acaba ?
LAZOFLU Emekli Yönetici Bycopra70100' Alıntı: öncelikle merhaba bana geri sayım yapabilen sayımda donmayan tarayıcı lazım varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Opera mobile
Bycopra70100' Alıntı: öncelikle merhaba bana geri sayım yapabilen sayımda donmayan tarayıcı lazım varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Opera mobile