Mehmet
Emekli Yönetici
ya rezillik insan bi flasplayer koyar içine hicbir i$imi görmüyo skyfire daha iyi
tmm ben diyim o zaman arkadaşlar bende dosya bozuk uyarısı verdi buna bi çözüm acil çok skıldm bu programı indirme derdnden yardımmmm . . . Burdan indire bilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indire bilirsin denenedidi 100% calışıyor
--------------- Ekleme ---------------
Teşekkürler kardeş. Denediğim siteler: Facebook, Youtube, dailymotion, izlesene Çalışanlar: Youtube ve Dailymotion Flash hatası verenler: Facebook, İzlesene
Sessiz moddayken ses gelmiyor videolardan. Genel moda aldığım zaman hiç bir sorun yok sesi alıyorum. Ama benim en çok çalıştırmasını istediğim facebook'u sadece skyfire çalıştırıyor oda bilindiği üzere artık ülkemizde çalışmıyor. Facebook videolarını açan bir web browser yapıldığında şu an ülkemizde açık ara liderliğe oturur. Mobile browserlar arasında. ...
Bana öle geliyoki bolt yapıcak bu iş skayfireyi yakılıyacak fecbookta ve diger sitelerdede video izleneblicek ama ensonun da oda skayfire gibi cekmez baglantısı ulkemizden işalah . .
tmm ben diyim o zaman arkadaşlar bende dosya bozuk uyarısı verdi buna bi çözüm acil çok skıldm bu programı indirme derdnden yardımmmm!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?