devvrim Üye arkadaşlar turk place diye bi space olusturdum gelin tum turkler orada toplansın turkce konusalım TURK PLACE beklıyorum herkesı
arkadaşlar turk place diye bi space olusturdum gelin tum turkler orada toplansın turkce konusalım TURK PLACE beklıyorum herkesı
USAForever Üye harbiden birader , hayırdır ne fethi ? ne olacak çok türk olursa yani ? Yabancı dili olan zaten sıkıntı çekmez
harbiden birader , hayırdır ne fethi ? ne olacak çok türk olursa yani ? Yabancı dili olan zaten sıkıntı çekmez
USAForever Üye burası da benim cafe. Hawk Cafe , ama kısa süre sonra yine silmeyi düşünüyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burası da benim cafe. Hawk Cafe , ama kısa süre sonra yine silmeyi düşünüyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cukuleaks Üye pok gibi ----------Eklendi @ 17:54:36 ---------- Yazıldı @ 17:53:00 ---------- USAForever' Alıntı: harbiden birader , hayırdır ne fethi ? ne olacak çok türk olursa yani ? Yabancı dili olan zaten sıkıntı çekmez Genişletmek için tıkla ... Zaaaaaaaa yarıldum gulmekden
pok gibi ----------Eklendi @ 17:54:36 ---------- Yazıldı @ 17:53:00 ---------- USAForever' Alıntı: harbiden birader , hayırdır ne fethi ? ne olacak çok türk olursa yani ? Yabancı dili olan zaten sıkıntı çekmez Genişletmek için tıkla ... Zaaaaaaaa yarıldum gulmekden
berkkaralar1 Üye zigeeg' Alıntı: pok gibi ----------Eklendi @ 17:54:36 ---------- Yazıldı @ 17:53:00 ---------- Zaaaaaaaa yarıldum gulmekden Genişletmek için tıkla ... veletmisin? ----------Eklendi @ 17:40:36 ---------- Yazıldı @ 17:39:32 ---------- teşekkürler güzel paylaşım N95 te çalıştı ama zamanım olmadığından feth edemicez
zigeeg' Alıntı: pok gibi ----------Eklendi @ 17:54:36 ---------- Yazıldı @ 17:53:00 ---------- Zaaaaaaaa yarıldum gulmekden Genişletmek için tıkla ... veletmisin? ----------Eklendi @ 17:40:36 ---------- Yazıldı @ 17:39:32 ---------- teşekkürler güzel paylaşım N95 te çalıştı ama zamanım olmadığından feth edemicez
berkkaralar1 Üye hastirname' Alıntı: ben yükledim ama isim paralo soruyor nasıl kayıt oluyoruz Genişletmek için tıkla ... bu uygulama geniş çaplı olduğu için sanırım PC yardımı olmalı üyelik için, oyunun menüsünde falan yok mu üye ol vs..?
hastirname' Alıntı: ben yükledim ama isim paralo soruyor nasıl kayıt oluyoruz Genişletmek için tıkla ... bu uygulama geniş çaplı olduğu için sanırım PC yardımı olmalı üyelik için, oyunun menüsünde falan yok mu üye ol vs..?
Beho22 Üye Bu oyunun serveri kapandı mı?? Baglantı hatsı verıyor. Bilgisi olan varsa yazsın lütfen...