bluetooth virus anlama... s60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bluetooth virus anlama... s60
arkadaslar aranızda bilenler vardır ama paylasmanın yayarı var..
bluetooth da herhangi birsey aldıgınızda (bu tanıdınız veya tenımadıgınız bir telefından olsun) telefonun ana akranındaki mesajı goster yazısına asla goster demeyin eger bunu derseniz ve saet bi virus alırsanız sistem onu henem yukler ve geri silmesinde zorluk yasarsınız...
bunun yerine mesajı goster dedigi zaman NO tusuna basıp menu ye girip mesajlar ve gelen kutusuna girin... eger okunmamıs olarak gorunen dosya basında degisik karakterler var ve sonu sis ile bitiyosa ornfsfhıa.sis) bu bi virustur ve bunu yuklemeyin ve hemen o mesajdan kurtulun...

Bu tamamen senin tecrübene kalmış bir durum. Telefonunda bir antivirüs programı varsa ve aldığın mesaj bilinen bir virüs taşıyorsa tarama sonucunda ondan kurtulabilirsin.

Treable

Üye
her ikisi de doğru. teşekkür ederiz..

yada hiç almazsın bu smsyi ve mavidişi kapalı tutarsın

Treable

Üye
ama yararı çok. nasıl kapatıcan ki.

Treable' Alıntı:
ama yararı çok. nasıl kapatıcan ki.
nasıl yararı çok anlamadım virüs girince yararlı mı? oluyor yada dandik mavidiş mesajları konuyu 1 açsan kardeş

Bluetooth veri transferinde çığır açtı. Kablo derdinden kurtardı hepimizi. Yararı çok. Ancak riski de DKU'ya göre fazla. Riske rağmen kullanmaya devam edeceğiz.

paylaşımın için teşekkür ederim arkadaş

Bu tamamen senin tecrübene kalmış bir durum. Telefonunda bir antivirüs programı varsa ve aldığın mesaj bilinen bir virüs taşıyorsa tarama sonucunda ondan kurtulabilirsin.

yani
belki benim arkadaşım sonu sis olan oyun attı, yüklemeyelimmi yanii?
konu biraz saçma geldi, hem alt tarafı virüs yaa adam yemezki..

zartan

Üye
paylaşım için teşekkürler

kardeş bana acilen bir virüs uygulama lazım yane virüs lazım eğer bulabilirsen iyi olur ama biraz acele olursa tabi senden bir ümit bekliyorum ghost_ysw kARDEŞ ben bu virüsü açmayıp sadece arkadaşlara yollucam merak ediyorum bakalım neymış bu virüs uygulaması sana bunun için msn adresimi veriyorum dediğim uygulamayı bulursan bu adrese yolla Don-Juan-Green@hotmail.com EMEĞE SAYGI DUYALIM ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN ELLERİNE SAĞLIK KOLAY GELSİN...

boş tartışmalar sonuç getirmez bitirin şu tartışmayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...