Nenmorin Üye yanlız hızlı kullanınca olmuyor bu demo versiyon olduğu için o konuda ne yapmamız lasım?
BOZKURT Emekli Yönetici Konu Sahibi ilginiz ve tşk için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim birde arkadaşlar hangi telefonda kullandığınızı bi zahmet blirtiniz herkesin bilgisi olsun
ilginiz ve tşk için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim birde arkadaşlar hangi telefonda kullandığınızı bi zahmet blirtiniz herkesin bilgisi olsun
Sensation Emekli Yönetici Arkadaşlar ben bunun Prosunu buldum, ama buraya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum biri yardım edebilir mi?
Arkadaşlar ben bunun Prosunu buldum, ama buraya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum biri yardım edebilir mi?
luupuus Üye sublieutenant' Alıntı: yoo gerek yok koçum sende bu zeka varken ne bluetooth a nede kızılötesine gerek var... teşekkürler komando.. Genişletmek için tıkla ... süpersin
sublieutenant' Alıntı: yoo gerek yok koçum sende bu zeka varken ne bluetooth a nede kızılötesine gerek var... teşekkürler komando.. Genişletmek için tıkla ... süpersin