Ya harika bişey Sony ericcsonun müzik çalarını durduruyorum. Daha sonra başka bir yeri aratabiliyorum ama keşke virüs bırakabilme olayı olsaydı iyi olurdu benim için. Sevmediğim kişilerin telefonuna virüs bırakırdım en azından!!!
KARDES PAYLASIMIN ICIN TESEKKURLER yanlız sana sunu soyleyeyım samsung un son modellerın de bırde sonyericson s700i de bi nprogram vardı cok hosuma gıttı bu program gıbı degıl bluetooth la baglanılıyor ama aratmak ıcın degıl de galerıde kı tum dosyaları gorebılıyorsun vede o dosyalardan ıstedıgını alabılıyorsun yanı dıger tel hıc bır ıslem yapmıyor. oyle bır program yapabılırmısınız.veya varmı eger yaparsan ve ya varsan bana ıletebılırmısın bır sekılde (karadagli_kaderim@hotmail.com) işin kötü tarafı oyle eylerden hıc anlamıyorum da sade ce bır öneriydi benım kı. şimdiden cok tesekkür ediyorum sagol emegıne saglık
onu Hiç Duymadım Şimdiye Kadar Ama Belkide Vardır bu pro yu karşı tarafa yutturman lazım mesela bişi gönderiyom kabul et gibisinden ozaman bağlanabilyon