sabotage45 Üye emeğe saygı. güzel paylaşım işe yarıyor gerçekten ama tabi karşı taraf kabul ederse işe yarıyor
okan444444 Üye windows010201' Alıntı: ben 6300 kullanıyorum Bluetooth Hack 1.08 i indirdim ama telefonda bağlandı diyor ve öyle bağlandı yazısıylan kalıyorsebebi nedir bilmiyorum lütfen yardım edin acilllll şimdiden tşk Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bende de war E71 ullanıorm birisi cvp werebilir mi arkadaslar acillll..
windows010201' Alıntı: ben 6300 kullanıyorum Bluetooth Hack 1.08 i indirdim ama telefonda bağlandı diyor ve öyle bağlandı yazısıylan kalıyorsebebi nedir bilmiyorum lütfen yardım edin acilllll şimdiden tşk Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bende de war E71 ullanıorm birisi cvp werebilir mi arkadaslar acillll..
umut7741 Üye yha bu programın onaysız olanı lazım boyle arkadsın dediği gibi gercekten hackerlik olnuyoki
Silinen Üye 566228 Kapalı Hesap Çok saol kardeş bişey sorcam bendekiyle başkasının tlf nu kapatıyodun bunda var mı o proyu silince aynısını bi daha bulamadım...
Çok saol kardeş bişey sorcam bendekiyle başkasının tlf nu kapatıyodun bunda var mı o proyu silince aynısını bi daha bulamadım...
halil96 Üye Samsung d-900 i ye girmiyor nokialara girer mi? Girdiğim telefonun bluetoothunu kapatınca liste geliyor bi açıklarsan sevinirim, sağol.
Samsung d-900 i ye girmiyor nokialara girer mi? Girdiğim telefonun bluetoothunu kapatınca liste geliyor bi açıklarsan sevinirim, sağol.