asigsasi Üye süperdodocuk' Alıntı: öyle demek istemedim yani symbianın internetini androidle paylaşan bi program var mı demek istedi Genişletmek için tıkla ... yok maalesef ama android wifi yi symbian telefon görüyor bu da android sistemin bir parçası
süperdodocuk' Alıntı: öyle demek istemedim yani symbianın internetini androidle paylaşan bi program var mı demek istedi Genişletmek için tıkla ... yok maalesef ama android wifi yi symbian telefon görüyor bu da android sistemin bir parçası
bymtf Üye noss_bar' Alıntı: rica ederim ben jokui kullanıyordum bir saat içinde bağlantı hep kopardı bunu kullanıyorum hiç kopmadı bundan sonra bu kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Sertifika hatası verdi c6 nokıa
noss_bar' Alıntı: rica ederim ben jokui kullanıyordum bir saat içinde bağlantı hep kopardı bunu kullanıyorum hiç kopmadı bundan sonra bu kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Sertifika hatası verdi c6 nokıa
PALA. Üye bymtf' Alıntı: Sertifika hatası verdi c6 nokıa Genişletmek için tıkla ... c6-01 Opera mağazada var. Yüklenmezse hack yöntemleri var forumda nokia-c6-01.oms.apps.opera.com/tr_tr/joikuspot_light.html?pos=3
bymtf' Alıntı: Sertifika hatası verdi c6 nokıa Genişletmek için tıkla ... c6-01 Opera mağazada var. Yüklenmezse hack yöntemleri var forumda nokia-c6-01.oms.apps.opera.com/tr_tr/joikuspot_light.html?pos=3