Blbluetooth Kulaklık İle Müzik Dİnleme

Adı üstünde kulaklık işte, sesle ilgili herşeyi yaparsın.
Müzik dinlersin ama radyoyu bilmiyorum. ( normal kulaklıklarda anten işini görüyorda kulaklık )

bende nokıa nbh 102 adinda bir kulaklık var nokıalarda mp3 dinleyebiliyorum tus sesi bıle kulaklıktan dinleniyor ama ericsson ve samsunglarda denedim sadece arama yaparken ses geliyor

hayıt bulutut kulaklık ile mp3 veya radyo dinlenilemiyor sadece nokia larda dinleniyor haberiniz olsun

haystars

Üye
arkadaşlar 2. sayfada kardeşimiz demiş daha uğraşmayın a2dp yani streo kulaklık olmassa k750ide ASLA müzik dinleyemezsiniz zaten normaldede dinlenmiyor bunu sadece java programla yapabilirsiniz adıda msi_java.jar diye bir dosya sağlıyor ilgili sitelerden aratın eminim eğer kulaklığınızda a2dp özelliği varsa kullanırsınız program bende vardı fakat kulaklığım uyuşmadığı için kullanamadım sildim siz netten aratın bulursunuz program şöle çalışıyor önce bluetooth açın sonra programı daha sonra programdan bluetooth cihazınızı taratın (search yazar) eğer buluyor ve giriyorsa k750ide müzik dinleyebilirsiniz eğer bulmuyorsa malesef o kulaklık sadece konuşmak içindir hadi kolay gelsin ...
NOT: Se'nin tüm kulaklıkları diğer nokia veya başka marka telefonlarda eşleşmiyor sanırım denedim olmadı ve bu arada aldığınız kulaklığa dikkat edin 25-30 liralık değil 60 lıralık nokia kulaklık alın hepsine uyuyor

Odysseus

Üye

Helal olsun ya. Herkes acayip yorumlar yapmış birtek bu arkadaş doğrusunu yazmış. Tüm kulaklıklara MP3 dinlenemez. Ayrıca teorik olarak radyo dinlemek mümkün ancak kablolu kulaklık takılı olmak kaydıyla. Şunu hatırlatayım denemedim...

Arkadaşlar yazı yazmadan önce benim yazdıklarımı mutlaka okuyun:
Bende Nokia 6630 cep telefonu varken samsung bluetooth kulaklık aldım. Cep telefonumda mp3 de dinleyebiliyordum, konuşma da yapabiliyordum. Şimdi Samsung G810 cep telefonu aldım, konuşma yapılabiliyor. Fakat, müzik dinlenmiyor. Yani sorun kulaklıktan değil. Konuyu doğru anlayıp takip eden Haystars arkadaşım sayesinde msi blue player programına ulaştım. Fakat bu programın jar sürümü symbian 9.2 li telefonumda çalışmadı. Uyumlu olacağını düşündüğüm birkaç versiyonu bulup indirdim, ama kurulsa da açtığım zaman hata verip kapanıyor. Başka bir çözüm bilen varsa bildirsin.

arkadaslar bilmediğiniz konular hakkında insanları yanıltmayın.

A2DP özelliği kulaklığa özel bir şey değildir. bir Transmitter(verici) özelliğidir. ve bu özellik bluetooth v2,1 olan cihazlarda desteklidir. ne yazıkki k750 bunu desteklememektedir. yani donanımsal olarak bu iş için k750 yetersizdir. bazı arkadaslar mono kulaklıkla olmaz v.s demişler bu da yanlış. cihazınınzın a2dp desteği varsa bluetooth üzerinden sesi herşeye aktarabilirsiniz.

eğer stereo bluetooth destekli bir kulaklığınız var ise bile k750 de denemeniz bir şey değiştirmeyecektir.

saygılar

bu konu ile ilgili tüm sorular için PM atabilirsiniz.

nadirim

Üye
arkadaşlar bende jabra bt2015 bluetooth kulaklık ve samsung e250 telefon var...ben bu telefonda bu kulaklıkla mp3 dinleyebilir miyim ? yardımcı olursanız severim

fb-fb-16

Üye
bende samsung j 700 markalı tel war bluetooth kulaklık aldım motorola h350 die onla müzik dinleyemiyorum sebebi nedir acaba yardımlarınızı bekliyorumm :S

--------------- Ekleme ---------------

bende samsung j 700 markalı tel war bluetooth kulaklık aldım motorola h350 die onla müzik dinleyemiyorum sebebi nedir acaba yardımlarınızı bekliyorumm :S

--------------- Ekleme ---------------

Bluetooth kulaklıkta radyo olmuyor en azından benimkinde (SE Walkman HBH-DS970)

lediod

Üye
bluetooth ile sony ericcson k750i de ne mp3 nede radyo dinlenebiliyor.. bunu nasıl kullanabiliriz bilen varsa yardımcı olabilir mi ?? teşekkürler

bende de k750 i var ben radyo ve mp3 dinleyebiliyorum