Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

dostum panoman veya başka bir kamera programı yüklemeyi dene.olacagı kesin degil ama dene...

xpity

Üye
dostum panoman veya başka bir kamera programı yüklemeyi dene.olacagı kesin degil ama dene...

Başka kamera programı sorunu çözüyor ama orjinali neden çalışmadı onu anlamış değilim. Neredeyse bu firmware yi kuran herkezin yazısını okudum. kimsede benim sorunum çıkmadı kuran herkez memnun..

Teşekkürler dostum çok güzel olmuş...Birtek şu kinetic scroling kısıtlaması bıraz sıkıcı ve orijinal ev ekranları kalsa daha iyi olurdu....

Birki ekran ön izlemesıde benden...

Ekli dosyalar

Başka kamera programı sorunu çözüyor ama orjinali neden çalışmadı onu anlamış değilim. Neredeyse bu firmware yi kuran herkezin yazısını okudum. kimsede benim sorunum çıkmadı kuran herkez memnun..
arkadaşım nasıl kurdun bilemiyorum ama aşağıdaki linkten tek paketlik setup dosyasını indir

bunu kur ve 22 sayfada 219 nolu anlatımımdaki şekilde yaparsan eminimki sorun kalmayacak,

ancak öncelikle telefonu bilgisayara depolama modunda bağla ve sys, private, gibi sistem dosyalarını, senin kendine ait dosyalar haricindeki klasörleri sil ve telefonu kapat, kurulumu bundan sonra yap. eski dosyaları da temizlemiş olursun, inşaallah düzelir.

sevgili kardesım dün kurdum beyendim fakat turkcell uygulamalarda telefonuma uygun uygulama yo diyor halbukı daha önce inddirebiliyordum bide bu versiyonu yüklediğimde telefonum direk hackli mi oluyor.

xpity

Üye
Yok arkadaş ne yaptımsa kamera sorunu düzelmedi nedendir neden olabilir. Diğer 5800 için c6 yazılımlarını kurmaya kalktığımda ise telefon açılmıyor. Bu versiyon gerçekten çok güzel ve hızlı şu kamera sorunu bi hallolsa daha da değiştirmem bu versiyonu..

Konu Sahibi
Olası hatalar:
1.Jaf la flashlama metodunu yanlış uygulama
2.Olası Fw dosyalarında(winrar-int explorer) gibi uygulamalar nedeniyle oluşabilecek hatalar...

sana tavsiyem:
bütün fw dosylarını sil sıfırdan indir....
işlem basamaklarını dikkatlice uygula....

xpity

Üye
Evet dünden beri yaşadığm basit sorun indirdiğim dosyanın zipten çıkarken hata vermesiydi. Ben onu unuttum sürekli aynı dosya üzerine kitlendim kaldım. Sonra aklıma yeniden indirip sıcağı sıcağına denemek geldi. VE bomba şuan kamera sorunsuz çalışıyor. Hata tamamen benden kaynaklanıyormuş..

blue2112

Üye
ya şu megalomaniaxv3 yazılımını yüklemiştim şimdide bu yazılıma geçmek istiyorum phone not found hatası alıyorum..ne yaptımsa olmadı jaf usb driver dosyalarını C/Windows/system32 içine bile attım nafile.. yardımcı olabilecek biri varmı acaba..

edit: sorun halledilmiştir..

Konu Sahibi
değerli dostum istersen bi de Nokia Pc Suite kurarak dene?

kardesım bunu sorunsuz kurdum hoşumadda gıttı fakat turkcell uygulamarda telefonumu algılamıyor .
birde *#0000# yapıp güncellemeleri kontrol et dediğimde bağlantınız sunucu tarafından kesidi diyor. bunlar neden oluyor?

--------------- Ekleme ---------------

Charade

Üye
Hocam bişi sorucam bu tema effecti acildigi zaman bug oluyor beyaz bişi onu nasil giderebiliriz ?

suzunsu

Üye
dostlar 51....06 üzerine yüklersek ayarlarımız rehberimiz v.s. her şey gidecek mi ? gitmiyorsa hemen yükleyeyim diye düşünüyorum. yoksa daha geniş zamanda bu işi yapayım. deneyimi olan acil paylaşırsa sevinirim

telefonu pc suite modundamı bağlıyorsun.

Konu Sahibi
1.Turkcellle ilgili yorum yapamıycam...Lakin telefonun orijinallik ayarlarıyla oynanmamıştır...
2.Nokia nın kendi serverı ile alakalı bir durum...Ara sıra server hatası vermesi gayet doğal...
Hocam bişi sorucam bu tema effecti acildigi zaman bug oluyor beyaz bişi onu nasil giderebiliriz ?
Şu an X6 kullanıyorum...Dediğin X6 Orijinalde de Modluda da Var....
Nokianın kendi aptallığı!

dayi434

Üye

4'teki Dosya acil lazım silinmiş...

cancan59

Üye
dediklerinizi aynen yaptım ama olmadı
- mesela telefona usb yi bağladığımızda hangi modu seçtiğimiz öenmli mi?
- CRS-308 kutusunu işaretlicek miyiz ?
- ayrıca benim tel 5800 ama resimdeki gibi 5800D 1 - XPRESSM.. diye değil de 5800D-1 olarak çıkıyor bundan mı oluor?
----bütün işimi bıraktım sizden cevap bekliyorum lütfen yardımcı olun

maktama

Üye

telefonda mod seçmiyorsunuz, çünkü bu işlemleri yaparken telefon zaten kapalıoluyor. Ekran görüntülerinde crt 308 seçili görünüyor mu?!!!? hayır görünmüyor. O zaman seçmeyeceksiniz( default olarak seçilidir, tiki kaldırın)

wolque

Üye
64 bit win 7 de sorunsuz şekilde yükledim. Ellerinize sağlık teşekkür ederim. Kullanıp deneyimlerimi paylaşıcam.