blackberry bold o bir inci

Konu Sahibi
blackberry bold o bir inci
Mevcut Özellikler

• 2.0 MP Fotoğraf Makinesi
  • Dahili GPS
  • Ortam Yürütücüsü
  • Video Kayıt
  • BlackBerry® Haritaları
  • Kablosuz E-posta
  • Ajanda
  • Tarayıcı
  • Telefon
  • Kurumsal Veri Erişimi
  • SMS/MMS
  • Wi-Fi® desteği
Boyut ve Ağırlık

Yükseklik:
114mm (4,48 inç)
Genişlik:
66mm (2,6 inç)
Derinlik:
15mm (0,59 inç)
Ağırlık:
136 grams (4,8 ons)

Ekran

• Yarı VGA çözünürlük 480 x 360 piksel renkli ekran
  • İletken TFT LCD
  • Yazı tipi boyutu (kullanıcı tarafından seçilebilir)
  • Arka plan ışıklandırma
  • Işık algılama ekranı
  • 65.000'den Fazla Renk Gösterme Özelliği

Kamera & Video Kaydı

• Fotoğraf Makinesi: 2.0 MP flaşlı (JPEG şifrelemeli) 3x dijital zoom'lu fotoğraf makinesi
  • Video Kamera: Kullanım için mevcut dahili belleğin kapasitesine bağlı olarak, video kayıt özelliğinin çalıştırılması için dışarıdan alınacak bir microSD kartının BlackBerry akıllı telefona yerleştirilmesi gerekebilir

Pil ve Pil Ömrü

• Bekleme süresi: 13,5 gün (324 saat)
  • Konuşma süresi: 4,5 saat
  • 1500 mAhr çıkartılabilir/şarj edilebilir kriptografik lityum pil
GPS & BlackBerry Haritaları

• Gelişmiş efemerisli GPS özelliği
  • Önceden Yüklenmiş BlackBerry Haritaları

Veri Girişi ve Gezinme

• İztopu
  • QWERTY klavye
  • Klavye arka plan aydınlatma
Ses Girişi ve Çıkışı

• 3,5mm stereo kulaklık özelliği
  • Entegre kulaklık/ mikrofon
  • Dahili hoparlör
  • Mono/stereo kulaklık, ahizesiz ve seri port profilleri desteklenir (Bluetooth® teknolojisi)
Ortam Yürütücüsü

• Video formatı şunları destekler: DivX 4, DivX 5/6 kısmen desteklenir, XviD kısmen desteklenir, H.263, H.264, WMV3
  • Ses formatı şunları destekler: .3gp, MP3, WMA9 (.wma/.asf), WMA9 Pro/WMA 10, MIDI, AMR-NB, Profesyonel AAC/AAC+/eAAC+
Zil sesleri & Bildirimler

• Polifonik/MIDI zil sesleri
  • 32 polifonik zil sesi – MIDI, SP-MDI, MP3, WAV
  • Titreşim modu
  • LED göstergesi
Bluetooth

• Bluetooth® v2.0; mono/stereo kulaklık, ahizesiz ve Seri Port Profili desteklenir.
  • Bluetooth Stereo Ses (A2DP/AVCRP)
Cihaz Güvenliği

• Şifre koruma ve Klavye kilidi
  • BlackBerry® Şirket Sunucusu ile entegre edildiğinde AES veya Üçlü DES şifreleme işlevini destekler
  • FIPS 140-2 Uyumlu (FIPS Doğrulaması Başlatıldı)
  • S/MIME için Opsiyonel destek
Wi-Fi

• Wi-Fi: 802.11a/b/g özellikli
Kablosuz Şebekeler

• UMTS: 2100/1900/850 MHz
  • GSM®: 1900/1800/900/850/MHz
  • Avrupa/Asya Pasifik: 1800MHz GSM/GPRS şebekeleri
  • Avrupa/Asya Pasifik: 900MHz GSM/GPRS şebekeleri
  • Kuzey Amerika: 850 MHz GSM/GPRS şebekeleri
  • Kuzey Amerika: 1900MHz GSM®/GPRS şebekeleri
  • EDGE şebekeleri
  • HSDPA şebekeleri

meteh

Üye
Selamlar,
Daha evvel N95 kullanıyordum 2 yıl olmuştur.
1.5 aydır Bold kullanıyorum, ilk etapda kazma bir telefon gibi duruyor, hatt abir çogu bu ne lan gibi iltifatlarda etti
Akabinde 1.5 aylık bi rkullnaımdan sonra cidden telefonun kazma bir şey oldugunu fark ettim.

Abi olma böyl ebir şey ? 1.5 günde şarjı bitiyor, benimle beraber 3 kişi daha aldı aynı telefonu !
Hepsinde aynı sorun 1.5 günde pil biter ! haliyle sürekli şarjda tutuyorum sabah iş yerinde şarşa takıyorum mesai sonu cebe.
Yeni tel oldugu için ortada adam akıllı knowhow? yok aradıgını bulşamıyorsun.
Epey iri bir telefon ve en kötüsü arka kapagı, diger 3 telde de arka pil kapagı! deri kaplı oynuyoooo.
Fotograf makinesi igrençç, gece çekimleri rezalet ! bir şey görmenin ihtimali yok, asa ayarı hiç bir şey yok.

Telin en kullanışlı tarafı mouse yerine geçen rolleri.

Selamlar.

Hocam siz BlackBerry'i hangi amaç için aldınız ? BIS aboneliği yaptırdınız mı ? Kamerasına laf ettiğinize göre bu telefonun nasıl bir nimet olduğundan bihabersiniz anladığım kadarıyla. Push email keyfinden bahsetmeme bile gerek yok ilave olarak çakma MSN programları yerine orginal Windows Live Messenger, Webraska, BBM, Shazam, Amaze, BB App, akılötesi bir player, Push destekli Facebook sadece ile etapta aklıma gelenler. Bunlar hangi telefonda var ? Telefonun yazılımını upgrade etmediyseniz pilinin çabuk bitmesi de gayet normaldir.

ben daha bugun aldım nasıl orjinal windows live yükleyebilirim?

merhabalar,

siteye yeni üye oldum ancak yazılanları okuduktan sonra dehşete düşmüş bir şekilde hayretle takip ediyorum.şimdi gelelim yukarıdaki mesaja; arkadaşım elindeki telefon senin mobil ofisin yerine geçen bir cihaz.realtime email alışverişi yapabilmen için RIM milyon dolarlar harcayıp serverlar üzerinden saniyesinde telefonuna email göndericek sistemi kurmuş bence telefonu adı dolayısıyla almışsın ama nimetlerinden haberin yok bence bırakman daha hayırlı olur.

evet 1.5 günde şarjın bitebilir.normal çünkü telefonu ilk alıp açtığında bütün fonkisyonları çalışır halde açılıo ve ekstra pil harcamakta.
bunu engellemenin yolu:
-yazılımı güncelle
-tus sesi gibi gariplikleri kapat
-ekran aydınlatma ayarını 10 yap
-ekran aydınlatma sn. 10
-tuş kilidi fonksiyonunu mutlaka kullan (ben sol tuşa aldım işim bitince tuşa basıp klavyeyi kitliorum ve akabinde 3 saniye içinde ekran aydınlatması sönüor )
-şebekeyi 2G olarak ayarla. ( 2G ve 3G olarak ayarlarsan 3G şebeke arar durur,zaten daha tam olarak yaygınlaşmadı 3G)
-iş yerinde bilgisayar başındayken, MS Outlook açık olduğunda telefona email gelmesini kapat.
-gereksiz çalışan uygulamaları kapat
-şuana kadar telefonum 1 kez yere düştü onda da kılıftaydı bişi olmadı ama arka kapağının oynaması gibi bi sorunum yok.
-fotograf konusunda günümüzde 8-10 mp fotoğraf çeken telefonlar var doğru haklısın ancak önemli olan çektiğin fotonun kalitesi mi ? yoksa işlerliği mi ? düşümen gerekli. heleki benim gibi iş sahası olarak dışarıda çalışıyorsan telden fotoyu çekip email atmak büyük bi nimet.

benim önerilerim bunlar şarj için max 3 gün oluyor zaten kasmaya gerek yok.faka burada ki asıl düşünce ve bence değişmesi gereken telefonu gösteriş için mi alıyoruz yoksa iş için mi ?

görüşürüz.

evet belki bazı şeyler zor ama inanılmaz bi telefona sahip olunulduunu unutmayalım....çünkü böyle bi nimet daa yok heralde arkadaşlar...zaman zaman ben de sıkıntı yaşıyorum ama bu şekilde buradaki arkadaşlardan çözmeye çalışıyorum yinede...size de tawsiye ederim

kitri13

Üye
arkadaşlar selam ben sizden bi yardım isteyecektim.tarayıcıya girdiğimde wap tan mı yoksa koblosuz modem denmi bağlandığımı anlıyamıyorum. wap ayarlarını kapatabileceğim bi yer varmı? lütfen bilen acil bi yardım etsin...

MrFth

Üye
cok guzel bi tel cidden

tüm özelliklerini kullanabiliyrsan mükemmel bir cihaz... tavsiye ederim özellikle bold 9700

Konu Sahibi
selamlar
ben tüm özell,iklerini kullanabiliyorum gayette güzel ve verimli