BL-5CT Bataryam bozuldu

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
BL-5CT Bataryam bozuldu
Batarya %10'lardayken batarya boş deyip kapanıyor telefon. Yeni batarya alacağım fakat orijinal olsun istiyorum. Farklı sitelerden baktım orijinal yazıyor fakat kimisi 50-60 tl kimisi 20 lira. Şimdi orijinal olup olmadığını nasıl anlarım ? Ayrıca orijinal olmasa telefonuma ne gibi zarar verir ya da zarar verir mi ? Ve varsa tavsiyeleriniz link verebilir misiniz lütfen

achambo

Üye
50-60 olanlar orjinaldir

diğerleri çabuk arızalanabilir

BYFECI

Üye
Sorun şarj makinesinde de olabilir.

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Şarj aletinde sorun yok eminim batarya arızalandı. 50 lira biraz ağır gelecek diğerleri iş görmez mi ?

achambo

Üye
ben tam bilmiyorum iş görür herhalde ama ne kadar daha telefonu kullanıcan

BYFECI

Üye

Evet Yusufum hemen her zaman kullanırım şarjda da olsa telefonu

Bende oynuyordum birgün baktım şarjım birden bitmeye başladı bir arkadaşın tavsiyesiyle şarj makinesini değiştirdim, şarj daha çok bitmeye başladı. Sorun şarj makinesinde de olabilir. Ama sen yinede bataryayı değiştir, sorun makinede değilse sana boşuna para harcatmış olmayayım abim.

kesinlikle sahte batarya alma..pil konusu çok önemli..orjinalden şaşmayacaksın

Tepkiler: CABBAR

MaxipmaN

Üye
20 liralıklar kullanmasan 1.5 gün gitmez

esqalsiz

Üye
nokia care de otuz tl git ordan al

1 yıl kullanacaksan 25 tl likler işini görür abi ben kullanıyorum 5–6 aydır bi sorun yok 10 tl lik alma sakın onlar dan hayır gelmez

Ben herzaman tam orjinal finlandiya çıkışlı nokia bataryaları tavsiye ediyorum..ama 1 ay ama 1 sene..diğerleri her türlü cihaza zarar verir.