Bizim iş yerinde kedi doğurdu(çok sürükleyici anlatımla anlattım bakınız)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Bizim iş yerinde kedi doğurdu(çok sürükleyici anlatımla anlattım bakınız)
Selamlar;

Bugün sabah 08:00 suları Dükkanın kepenklerini kaldırıyorum.Yan taraftaki park halindeki arabanın altından bir kedi anırması (Gerçekten anırıyordu) duydum.Hemen arabanın altın baktım kedi yere uzanmış ağlıyor. Anırmaya benzer sesler çıkartıyordu. Yaralandığını sandım ilk önce ancak onu oradan çıkarınca hamile olduğunu anladım.Hayvancağız yürüyemiyordu.Karnı yere sürtüyordu neredeyse. Zar zor yürüyebiliyordu ve doğurmak üzere idi.Hemen 2 vasıta uzakta bulunan veterinere götürmek istedim. Ancak dükkanı bırakamadım. Benden başka dükkanda kimse yoktu. Patron gelecekti 20-30 dakikaya kadar gelirdi.Dükkandaki malları dışarı çıkarmadığımı görse küplere binerdi.Düşümdüm ve kedinin can çekişen halini görünce dayanamadım.Tam Dükkanı bırakıp gidiyordum ki ;Aklıma parlak bir fikir geldi. Hemen. Kediyi bir karton kutuya koydum ve yoldan bir taksi çevirdim.Kediye taksiye koyup taksiciye 10TL sıkıştırdım. (Taksici şokta kedilerden korkuyormuş ) Doğurmak üzere olduğun veterinere götürmesini soyledim.İş çıkışı taksicinin goturduğu Veterinere gittim sabırsızlıkla.İnanmayacaksınız tam 7 Tane doğurmuş. Hepside birbirinden şekerler...Biraz ele avuca geldinler fotoğraflarını çekeceğim.Şu an yavru kediler ve annesi bende kalıyor.Şu linkte daha önce gördüğünüz kedim ile beraber.(çok kıskandıu benim kedi haberiniz ola bi trip atmalar falan başladı)

Link
http://www.maxicep.com/evcil-hayvanlar/benim-tatli-kedim-d-yeni-resimler-eklendi-228038.html

Tepkiler: somurtukk ve ahmet_41_

Catty

Emekli Yönetici
Doğurmak da zor..

Feel It

Üye
7 tane mi maaşallah.. Allah analı babalı büyütsün Babası ne alemde acep..

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Keşke

mc zerem

Üye
iyi yapmışsın kardeş sabah sabah sevap kazanmışsın fenamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...