dostum ben 1 ay içinde kamu tarifesinden 1 ay içinde yaklaşık 50 tane fatura şikayeti alıyorum aboneler inatla ben geçmedim konuşma süremi ya geçmişin işte sistem sana yapmadığın bir görüşme süresini neden yansıtsın herneyse konuya gelirsek şikayetler çok olduğundan turkcell dediki 1200 dk yetmiyomu sana 1500 dk seçeneği sunuyorum yada 35 tl de kal cebine göre kısıtlı konuş 1000 dk turkcell ve d.operatör toplam konuşma süresi bana göre gene ideal (sabit hat görüşmeleriniz yanabilir onuda artık istediğiniz gibi kullanabilirsiniz boş vakitlerinizde telefonunuzu yakın bi kuruyemişçi vs tanıdığınız varsa sabit hatları aramak için kiralayabilirsiniz o halde 10 tl de ordan kar edersiniz 25 tl ye gelmiş olur faturanız
)yani demem o ki kişiye özel bi tarife uygulamıyo turkcell mağdur olan fatura tutarlarına nazaran 45 tl 1500 dk sınırsız sunulmuş he sen geçmiyosun konuşma dk nı aferin sen gene aynı tarifende kal dicek hali yok ayrıca tekrardan üstünü çiziyorum turkcell in seni 45 tl ye yönlendirmesinin sebebi seni 10 tl daha fazla faturaya kitlemek değil turkcell fatura şikayetleri alıpta itibarını neden sarsmak istesin belirttiğim gibi bi ay içinde en az kamu tarifesinden 150 200 ve 500 tl arası fatura şikayetleriyle karşılaşıyorum bu durumun krize dönüşmeden çözülmesi amaçlı yapılan bi değişiklik olduğunu düşünmekteyim yoksa turkcell in 10 tl için böyle bi yaptırıma gitceğini düşünmüyorum