blueboytr
Üye
-
Konu Sahibi
-
ADİ TÜRCELLL 1200 DAKİKA HERYÖNE NEDEMEK SINIRLANDIRMAK NE DEMEK DAVA ACSAK KAZANIRIZ ARKADAŞLAR BİZ BUNLARLA BU ŞEKLDE KONTRAT İMZALAMADIK Kİ KİME SORDULARDA BU ŞEKİLDE KAFALARINA GÖRE 1200 DAKİKA YI OPARATÖRLERE BÖLÜYORLAR BEN KARDEŞİM SABİT HİÇ BİR HAT ARAMIYORUM BEN HERYÖNE ALDIM SABİT HATLARLA 500 DAKİKA DEĞİLDİ BENİM ALDIĞIMİNSANI PİŞMAN EDİYORSUNUZ GECTİĞİMİZE GECECEĞİMİZE
kesinlikle katılıyorum ,Arkadaşlar bi turkcell çalışanı olarak konuyu bende eleştiriyorum belki ama tarifenin içeriğinin değişmesi aboneleri 45 tl ye çekmek değil kamu tarifesinde 1200 her yöne olan kurgusunda bi çok ki şinin paket aşımı tespit edildiğinden kabarık faturalar geldiği görüldü bundan dolayı dileyen kişi 45 tl ye geçebilir. Bir genelleme yapmak gerekirse 250 kontör ücretine 1500 dk her yöne konuşuyo bakmış olduğunuzda gene en hesaplı tarife bu bi kamu çalışanı nerden baksanız 1.500 2.00 arası geliri olan kişiler ve nedense cep tel faturası lüx olarak sayılıyo ama %18 kdv ve %25 unutuluyo ben turkcell kontörlü hat kullanıyorum 250 kontör yüklememe rağmen her ay 400 500 dk konuşamıyorum yani demem odurki turkcell 1200 dk sı var diye rahat rahat konuşanların ceremesini sizler çekiyo olabilirsiniz buyrun şimdi 1200 dk yı aşıcam korkusuyla değilde rahat rahat konuşmalara devam edin
Arkadaşlar bi turkcell çalışanı olarak konuyu bende eleştiriyorum belki ama tarifenin içeriğinin değişmesi aboneleri 45 tl ye çekmek değil kamu tarifesinde 1200 her yöne olan kurgusunda bi çok ki şinin paket aşımı tespit edildiğinden kabarık faturalar geldiği görüldü bundan dolayı dileyen kişi 45 tl ye geçebilir. Bir genelleme yapmak gerekirse 250 kontör ücretine 1500 dk her yöne konuşuyo bakmış olduğunuzda gene en hesaplı tarife bu bi kamu çalışanı nerden baksanız 1.500 2.00 arası geliri olan kişiler ve nedense cep tel faturası lüx olarak sayılıyo ama %18 kdv ve %25 unutuluyo ben turkcell kontörlü hat kullanıyorum 250 kontör yüklememe rağmen her ay 400 500 dk konuşamıyorum yani demem odurki turkcell 1200 dk sı var diye rahat rahat konuşanların ceremesini sizler çekiyo olabilirsiniz buyrun şimdi 1200 dk yı aşıcam korkusuyla değilde rahat rahat konuşmalara devam edin
kesinlikle katılıyorummdemişsiniz ki 1200 dakika da paket aşılıyo insanlar fazla fatura ödüyor. pkaet aşımında şebeke içi dakikası 64 kuruş diğer yönlere 24 kuruş gibi mantıksız bir ücretlendirme var. ikincisi artık paketi daha rahat aşacaklar çünkü 500erden 1500 dakika veriliyor. şebeke içi çok konuşan turkcele 500 dakikayı rahat aşar. diğeroperatörle çok konuşan 500 dakika sınırını rahat aşar. sabit hatlarla fazla konuşmayan ise 500 dakikası boşa gidecek. kontörlü hatları örnek vermişsiniz. hiçbir kontörlü hat tarifesi ucuz değildir faturalıya göre bunu biliyoruz. kıyaslama yapmak doğru değil bence. burda kamu tarifesindeki değişiklikten bahsediliyor. turkcellin sözünde durmamasından bahsediliyor. 45 lik 1500 tarifesi de uygun bir tarife lafımız yok. ama açıkça belli ki turkcell herkesin bu tarifeye geçmesi için yaptı bu değişikliği.
şimdi canım kardeşim şöyle bir durum var.avea 10.000 dk'lık kampanyasında değişiklik yapıp çok büyük tepki aldıktan sonra turkcell'in kamu tarifesinin cazibesi arttı diye düşünüyorum.sağolsun turkcell de bunu çok güzel kullanıp 1200 dk'lık (benim de abonesi olduğum tarife) tarifesini 500'er dk'ya çevirdi.çünkü abonelerini 1500 dk'lık tarifeye yönlendirmek istiyor.sonuç olarak gene 45 tl 1500 dk her yöne gene en avantajlı tarife maksat illa köküne kadar harcamak anlıyorum ama...kontörlü hatlarla ilgili kıyaslamayı ücret bazında yaptım ben zaten gsm operatörü sana 1500 dk her yöne konuşma süresi veriyosa bunu sonuna kadar kullanmak durumunda değilsin yani demem şu herkes dakikası bitene kadar kullanmaya kadar kalksa suistimaller doğar örnek veriyorum avea nın sınırsız hattı olan biri lokantasından yemek yiyene 10 dk bedava konuşma veya al bende bedava var konuş gibi vs.Tabiki bu dk lar size verilmiş istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ama insanlar bedavası var diye konuşma standartlarının kat be kat üstüne çıkmamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?