ON9 Üye O kısmı hoş da Madem ikisinde de bildirim olucak iki ekrana ne gerek var. Yoksa çift tıklama muhteşem bir şey
O kısmı hoş da Madem ikisinde de bildirim olucak iki ekrana ne gerek var. Yoksa çift tıklama muhteşem bir şey
csH Üye Zaten her akşam şarja takıyodum yine takıyorum şarj konusunda sıkıntı yaratmadı bende özet modunda kullanıyorum
Zaten her akşam şarja takıyodum yine takıyorum şarj konusunda sıkıntı yaratmadı bende özet modunda kullanıyorum
turbocore35 Üye sagokolosago' Alıntı: Zaten her akşam şarja takıyodum yine takıyorum şarj konusunda sıkıntı yaratmadı bende özet modunda kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... özet modunu ne ?nerden açıyorsun?
sagokolosago' Alıntı: Zaten her akşam şarja takıyodum yine takıyorum şarj konusunda sıkıntı yaratmadı bende özet modunda kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... özet modunu ne ?nerden açıyorsun?
yasirtaha Üye turbocore35' Alıntı: özet modunu ne ?nerden açıyorsun? Genişletmek için tıkla ... ayarlar göz atma -göz atma ekranı :kapalı-aralık-özet-daima açık bi tanesini seçiyorsunhangisini istersen
turbocore35' Alıntı: özet modunu ne ?nerden açıyorsun? Genişletmek için tıkla ... ayarlar göz atma -göz atma ekranı :kapalı-aralık-özet-daima açık bi tanesini seçiyorsunhangisini istersen