Şehriyar Üye Revengeful' Alıntı: furkandan başka beni tanıyan var mı peki Genişletmek için tıkla ... ben az çok tanıyorum ismin mertti galiba.. forumun eskilerindensin.. ben gibi
Revengeful' Alıntı: furkandan başka beni tanıyan var mı peki Genişletmek için tıkla ... ben az çok tanıyorum ismin mertti galiba.. forumun eskilerindensin.. ben gibi
Revengeful Emekli Yönetici zaza' Alıntı: ben unutmam asla sen kimsin birader ilkkez görüyorum yeni üyesin sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet sitenizi çok sevdim benide aranıza kabul edin lütfen minoo' Alıntı: I don't know Tanımıyorum ben de. Genişletmek için tıkla ... İngilizce konuşmak yasak forumda, banlatırım. ----------Eklendi @ 23:22:35 ---------- Yazıldı @ 23:21:59 ---------- Sehriyar' Alıntı: ben az çok tanıyorum ismin mertti galiba.. forumun eskilerindensin.. ben gibi Genişletmek için tıkla ... Duygulandım bak şimdi
zaza' Alıntı: ben unutmam asla sen kimsin birader ilkkez görüyorum yeni üyesin sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet sitenizi çok sevdim benide aranıza kabul edin lütfen minoo' Alıntı: I don't know Tanımıyorum ben de. Genişletmek için tıkla ... İngilizce konuşmak yasak forumda, banlatırım. ----------Eklendi @ 23:22:35 ---------- Yazıldı @ 23:21:59 ---------- Sehriyar' Alıntı: ben az çok tanıyorum ismin mertti galiba.. forumun eskilerindensin.. ben gibi Genişletmek için tıkla ... Duygulandım bak şimdi
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Evet sitenizi çok sevdim benide aranıza kabul edin lütfen Genişletmek için tıkla ... bizim tayfaya girmen için çok çalışman lazım
Revengeful' Alıntı: Evet sitenizi çok sevdim benide aranıza kabul edin lütfen Genişletmek için tıkla ... bizim tayfaya girmen için çok çalışman lazım
Revengeful Emekli Yönetici zaza' Alıntı: bizim tayfaya girmen için çok çalışman lazım Genişletmek için tıkla ... Nasıl rütbe atlanıyor ?
zaza' Alıntı: bizim tayfaya girmen için çok çalışman lazım Genişletmek için tıkla ... Nasıl rütbe atlanıyor ?
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Nasıl rütbe atlanıyor ? Genişletmek için tıkla ... koyun sayarak (uyurken)
Şehriyar Üye Revengeful' Alıntı: Nasıl rütbe atlanıyor ? Genişletmek için tıkla ... bunu soracak son kişi sensindir heralde müstakbel orgeneralimizsin sen
Revengeful' Alıntı: Nasıl rütbe atlanıyor ? Genişletmek için tıkla ... bunu soracak son kişi sensindir heralde müstakbel orgeneralimizsin sen
zaza Üye Sehriyar' Alıntı: bunu soracak son kişi sensindir heralde müstakbel orgeneralimizsin sen Genişletmek için tıkla ... lütfen uslubuna dikkat et tüm generalimiz o
Sehriyar' Alıntı: bunu soracak son kişi sensindir heralde müstakbel orgeneralimizsin sen Genişletmek için tıkla ... lütfen uslubuna dikkat et tüm generalimiz o
Şehriyar Üye zaza' Alıntı: lütfen uslubuna dikkat et tüm generalimiz o Genişletmek için tıkla ... aa daha korgeneral varmış klavyem sürçmüş
zaza' Alıntı: lütfen uslubuna dikkat et tüm generalimiz o Genişletmek için tıkla ... aa daha korgeneral varmış klavyem sürçmüş
zaza Üye aholyly' Alıntı: beni tanıyan yokmuş Genişletmek için tıkla ... en popüler üyemiz ----------Eklendi @ 23:45:09 ---------- Yazıldı @ 23:44:37 ---------- Utku' Alıntı: kim bunu(konuyu) buraya taşıdı Genişletmek için tıkla ... gizli adminler (revengeful)
aholyly' Alıntı: beni tanıyan yokmuş Genişletmek için tıkla ... en popüler üyemiz ----------Eklendi @ 23:45:09 ---------- Yazıldı @ 23:44:37 ---------- Utku' Alıntı: kim bunu(konuyu) buraya taşıdı Genişletmek için tıkla ... gizli adminler (revengeful)
zaza Üye minoo' Alıntı: Ben?? Genişletmek için tıkla ... sen hani odaya kapatmıştın kendini ve ağlıyacaktın?
minoo Üye zaza' Alıntı: sen hani odaya kapatmıştın kendini ve ağlıyacaktın? Genişletmek için tıkla ... Onu yazdıysam pcdeyim demektir değil mi?
zaza' Alıntı: sen hani odaya kapatmıştın kendini ve ağlıyacaktın? Genişletmek için tıkla ... Onu yazdıysam pcdeyim demektir değil mi?
minoo Üye ''Birazdan ağlayacağım'' dediğimi hatırlamıyorum. Ağlı-yor-um yazdım yanılmıyorsam. -Yor. Şimdiki zaman eki hani, biliyorsun değil mi?
''Birazdan ağlayacağım'' dediğimi hatırlamıyorum. Ağlı-yor-um yazdım yanılmıyorsam. -Yor. Şimdiki zaman eki hani, biliyorsun değil mi?