jeosalih Üye Benim yorum yazdığım konuların hiç birinde yoktun sanırım. Çünkü ben sadece konuyu değil tüm yorumları okuduktan sonra cevap yazarım. İlk kez görüyom desem.
Benim yorum yazdığım konuların hiç birinde yoktun sanırım. Çünkü ben sadece konuyu değil tüm yorumları okuduktan sonra cevap yazarım. İlk kez görüyom desem.
mangdaşire Üye 5800 kullandıgını,adının furkan oldugunu ve ben foruma kaydoldugumdan beri avatarını degiştirmedigini biliyorum ama başka bi bilgim yok
5800 kullandıgını,adının furkan oldugunu ve ben foruma kaydoldugumdan beri avatarını degiştirmedigini biliyorum ama başka bi bilgim yok
zaza Üye Utku' Alıntı: tanımıyorum beni tanıyan(bilen) var mı? Genişletmek için tıkla ... tanımasam olmaz 2 milyon üye şerefine kim şiir yazmamı istemişti
Utku' Alıntı: tanımıyorum beni tanıyan(bilen) var mı? Genişletmek için tıkla ... tanımasam olmaz 2 milyon üye şerefine kim şiir yazmamı istemişti
Utku Üye zaza' Alıntı: tanımasam olmaz 2 milyon üye şerefine kim şiir yazmamı istemişti Genişletmek için tıkla ... unuttum o olayı ben hatırlattığın iyi oldu
zaza' Alıntı: tanımasam olmaz 2 milyon üye şerefine kim şiir yazmamı istemişti Genişletmek için tıkla ... unuttum o olayı ben hatırlattığın iyi oldu
zaza Üye Utku' Alıntı: unuttum o olayı ben hatırlattığın iyi oldu Genişletmek için tıkla ... ben unutmam asla Revengeful' Alıntı: furkandan başka beni tanıyan var mı peki Genişletmek için tıkla ... sen kimsin birader ilkkez görüyorum yeni üyesin sanırım
Utku' Alıntı: unuttum o olayı ben hatırlattığın iyi oldu Genişletmek için tıkla ... ben unutmam asla Revengeful' Alıntı: furkandan başka beni tanıyan var mı peki Genişletmek için tıkla ... sen kimsin birader ilkkez görüyorum yeni üyesin sanırım