birtürlü silinmeyen dosyayı silme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
birtürlü silinmeyen dosyayı silme
Arkadaslar Bundan 2 Ay Once Kardesim Bir Siteden Bu Mp3 Sandigi Dosyayi Indirmisti ..

Winamp Ile Aciyorum Windows Media Olayer Ile Aciyorum .. Acilmiyor ..

Siliyorum Silinmiyorr .. Bunu Silmek Icin Bir Iki Tane Program Dahi Indirdim ..

Yokk, Silinmiyorr ..

Kisacasi Bu Dosya Silinmiyor ..

Bunu Nasil Silecegim Ben .? Psikolojimi Bozdu Artikk .. =]

Metin MF

Üye
mazlum abi, dosyaya sağ tıklayıp özelliklere tıklayıp ekran görüntüsü alır mısın bi bakayım nasıl bir şey

Metin MF

Üye
abi o dosyayı not defteri ya da wordpad ile aç içine bir şeyler yaz(ne yazdığın fark etmez) sonra dosyanın adını değiştir sonra bilgisayarı yeniden başlat ve o şekilde silmeyi dene

Tepkiler: Mazlum Somer
    Konu Sahibi
abi o dosyayı not defteri ya da wordpad ile aç içine bir şeyler yaz(ne yazdığın fark etmez) sonra dosyanın adını değiştir sonra bilgisayarı yeniden başlat ve o şekilde silmeyi dene

Kardesim Sistem Ne Isim Degistirmeye Ne De Baska Bir Programla Acmaya Izin Vermiyorr ..

O Derece Pis Bir Dosya .. Virus'te Yokk .. :/

ia.phlvn

Üye
Sistem açılınca o da aktifleşiyordur muhtemelen. Sil dediğinde ne çıkıyor karşına ?

unlocker programiyla silmeyi dene olmazsa combofixle tarama yap o da olmadi nortonla tam sistem taramasi yap.

pc yi linux CD sinden başlatıp dosyalar içerisinden bulup sil

Konu Sahibi
pc yi linux CD sinden başlatıp dosyalar içerisinden bulup sil

Linux CD'si Ne .? Nerde Satilir .? Ne Ise Yararr .? =]

- - - Eklendi - - -

Sistem açılınca o da aktifleşiyordur muhtemelen. Sil dediğinde ne çıkıyor karşına ?

Bu Dosya Kullaniliyor Diyor .. Gorev Yoneticisini Aciyorum .. Ama Orda Yokk .. =]

- - - Eklendi - - -

unlocker programiyla silmeyi dene olmazsa combofixle tarama yap o da olmadi nortonla tam sistem taramasi yap.

Cok Denedim Bro .. Silinmiyorrr =]

ia.phlvn

Üye

Linux CD'si Ne .? Nerde Satilir .? Ne Ise Yararr .? =]

- - - Eklendi - - -

Bu Dosya Kullaniliyor Diyor .. Gorev Yoneticisini Aciyorum .. Ama Orda Yokk .. =]

- - - Eklendi - - -

Cok Denedim Bro .. Silinmiyorrr =]

uygulama yöneticisinde işlemler kısmındadır o. kullandığın programlar dışındakileri sonlandır bide öyle dene

linux bir işletim sistemidir.
windowstan bağımsız çalışır.
araştır birçok şeyin çözümü linuxla çok kolay oluyor.

aleranol

Üye
linuxla erişim saglanıyor silme olabilir. mazlumcugum bence linux yukle ubuntu yaz nete uygun olanı indir flaşa progla kur onuda yana yukşle onunla sil.
ayrıca office word pdf reader falanla açmayı dene içine yazı yaz içini dök silmeyi dene.

sonuna .exe ekleyip silmeyi dene

ozelliklerden salt okunur falan yap silmeyi dene

onun c de karşılığı olan bir dosya olabilir konum bulma vs. kullan da bul sil
yani şey ram gibi olur bi dizin vardı orda dosyaların karşılıgı var yanılmıyorsam.

aklıma başka birşey gelmedi şimdi not2 almaya gidiyorum. arada bir uğrarım konuna gunluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...