Originally posted by herneysa@Aug 22 2005, 08:02 PM arkadaşlar birmilyara kadar telefon alıcam ama bir türlü istedigim özelliklerde bulamadım symbian olsun blutut olsun kızıl ötesi olsun mega piksel kamera olsun istiyorum ama yok bana bir öneri lütfenn şimdiden saolun
Arkadaşım sen tam olarak 3230 u tarif ediyorsun ama 6630 dan 3230 a inmek; Sürekli gelişen bir teknolojiyi düşünürsek, F1 in ortasında Mercedes ten inip toyotaya binmek gibi olur. ;
6600 çok güsel arkadaşlar ben tek geçerim falla nerderseniz diyin çünkü benim telde yohk yohk radyo' olmuyabilir amağ Mp3 war radyoya gerek yohk hergün güncelliyorum şarkıları
Valla toyota uçsa bile ben mercedes e binerim. Sen kazalardaki dayanıklılık oranlarını tahmin edebiliyor musun?
Ayrıca mercedes yılların markası ve karizması var.
Hatta ne kadar gerçek olduğunu bilemeyecem ama bir olay duymuştum.
Araba yakıtlarının hidrojene dönmesiyle ilgili bir toplantı yapılmış geçen yıl Almanya'da ,işte hep büyük markaların patronları gelmiş. Hepsi kendi arabasını övüyo. YOk işte bizim araba hidrojene hemen uyum sağlar, işte bizim konseptimiz hazır, hatta bazıları birleşme teklif ediyor. Mercedes in patronu camdan bakarak diyor ki: "Makam araçlarınız nedir?" tabii ki mercedes... 2:
arkadaşlar kızıl ötesini bluutut olmayan arkadaşlarım ar onlarla birşeyler paylaşmak için istiyorum birde bu kumanda filşan olayı oluyor yaa o yüzden 6630 da yok ne biliyim yaa kararsız kaldım en iyisi 7710 gibi duruyor ama çok büyük galiba boyutlarını görmek için telefonu elimize almak lazım
Yoo nokia nın resmi sitesinde telefonun demosu vardır. Gerçek boyutunu veriyor orada.
Ayrıca artık kızılötesi çoook gerilerde kaldı. Bence sen arkadaşlarına söyle de onlar yeni telefonlar alsınlar. 2:
Kumanda olayını ben canlı gördüm. Evet doğru, böyle bir şey var. Ama televizyona etki etmesi için çok yakınında olman gerekiyor. E o kadar yaklaşınca kolunu kaldırıp televizyonun kendi ,altındaki düğmelerinden de kontrol edersin. Bence alacaksan. N serisinden al. Hem terfi et, hem teknolojiyi takip et ;
yaa 6681 de telefon mu. 6680 le birlikte çıktı görüntülü konuşma bile yok. Bi led ışık , bi de 256k ekran için o parayı o na vermem. Gider bi 6630 alırım , kalan parayla bi de 256 mb mmc alırım babalar gibi kullanırım.
arkadaşlar 6680 iyice inceledim kızıl ötesi ve radyo yok ama ne bilim en iyisi o gibi geliyor ne zor işmiş bu yaa bakmadıgım tel kalmadı 7710 çok büyükmüş ölçülerini aldım çizdim kagıda baya büyük çıktı yinede bir danışayım diyorum 6680 ne dersiniz bu arada yardımlarınıza gerçekten çoook teşekkür ederim
nokia 6680 al derim. arkadaşın dediği gibi garantili fiyatı en son 1.100 civarı idi spot ise 850 ytl. ama son nereye indi bilemem. zaten piyasada epey sorunlu 6680 cıktı ve buna karşın fiyatı düşürülmedi. şu ucuz ama kullanışsız spot dersen onunda fiyatı yaklaşık 650 ytl civarında izliyor ama yarıda bırakır seni
bence her zmn olacak 9210 un bıle karızması ayrı 7710 cookk guzel ama 150 mhz ıslemcı hızı cok bence 220 fılan olsa 6630 gıbı ıyı olurdu!!!