nebulafire
Üye
-
Konu Sahibi
-
flash atacaksın arkadaşım
birisi tekrar fp1 e geçiş yolunu bulsun yada eski t9 u yoksa krcam bu teli!
ne sorunmuş arkadaş ne problemmiş anlayamadım gitti. Fp2 ile gelen alfasayısal tuş takımına laf söylüyor beğenmiyosunuz. Fakat dikkat edecek olursanız yeni t9 tamamen "sezgisel " bir mantıkla çalışıyor. Yani "evet" kelimesiden sonra "ama" kelmesini kullanırsanız, t9 bir dahaki sefere "evet" kelimesini kullandığınızda "ama" kelimesini size ilk öneri olarak getiriyor. Sabedip yazım sıklığınıza göre yaklaşık bir ay sabrederseniz, abartmış olmayayım ama neredeyse bir- iki harfe dokunarak kelime girebilmeye başlıyorsunuz. Ve şu an bu bahsettiğim olay piyasada tek. Allah aşkına bunun neresi kötü?
- - - Eklendi - - -
yok o portlanacak yok bu portlamayacak bakış açınızı portlatın. Biraz sabırlı olup bir süre kelimeleri üşenmeden heceletin. 701 kullanıcısyım ve telefonla whatsapp kullanarak çok sık mesaj yazıyorum, çok ama çok da memnunum.
- - - Eklendi - - -
yok o portlanacak yok bu portlamayacak bakış açınızı portlatın. Biraz sabırlı olup bir süre kelimeleri üşenmeden heceletin. 701 kullanıcısyım ve telefonla whatsapp kullanarak çok sık mesaj yazıyorum, çok ama çok da memnunum.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
bağlantı yüzünden fazla eklemeler oldu, kusuruma bakmayın. İyi sohbetler.
Arkadaşım bak ben eski t9 la msj yazarken pcden hızlı yazarım. Bak benim anlatmak istediğim şu. Yeni fp2 olan sözlükte hızlı msj yazmaya çalıştığında kafası allak bullak oluyo ne yazdığını Bilmiyo anlatabiliyo muyum? Yavaş yazarsan hiçbir sorun yok doğru hızlı olduğunda hiçbir tahmin yapamıyor aksine saçmalyo. Ayrıca kelime aralarında kaydırma tuşu otomatik çıkıyo ama o da yerinde zamannda çıkmıyo. Demek ki siz çok yavaş yazıyosunz Ve Sürekli msjlasmyosunz o yüzden sorunlarla karşılaşmamssnz. Eski sözlük bunun yüz katı daha Iyi. Hatta daha da fazlası tüm telefonlardan daha Iyiydi. Nokia fp2den öncekiler.
sonunda halimden anlayan biri çıktı. o program nasıl ki? Tüm metin girişi yazısı yapılan yerlerde kullanılabiliyor mu? mesajlar da internet tarayıcılarnda falan. Denemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?